香港外流球員討論區 (25)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
唔好話法乙水平太高,求其一個丙組丁組仔可能都勁過remi好多,所以有 passport都無用

其實如果u隊可以去日本球隊training都可能好好多,始終香港球員身體質素一般,學日本仔練技術意識比較可行

當然近年台灣請左堆日本教練但未有好大成效,始終上到成人隊係要靠天份高
梁祐維與馬希偉早前由葡萄牙回港抗疫,今年可跟媽媽慶祝母親節,兩人均表示會珍惜與家人相聚的時刻。

Timmy稱會繼續努力,報答母親對他的照顧:「今年能夠返嚟香港同媽咪過母親節好感恩,喺葡萄牙嗰邊,每晚只可以同媽咪用Facetime溝通,即使只係隔空對話,都感受到媽咪對我無微不至嘅照料;願望梗係媽咪身體健康,我會繼續努力成為職業球員,報答媽咪嘅付出同好好照顧佢。」

而「一仔」亦感謝媽咪在成長路上的關愛:「以前喺香港踢波,媽咪都會揸車接送,當我踢港隊時仲會親身飛去當地睇我比賽,所以好多謝媽咪喺我成長路上一路以嚟嘅陪伴!」

後面咁似呀帥既
anyway 介紹番 新鄭智 ! 戴偉浚。
唔好咁講 狗智勁過佢幾條街
狗智茅又茅過佢 好波又好波過佢 職業精神都好過佢
預計梁諾恆明日完成14日強制隔離,返回富力基地報到及收拾
大連人成為中超第一家完成降薪的俱樂部。據了解,所有隊員(包括外援)在和俱樂部協商以後,決定放棄2020年5月份工資。接下來如何降薪,將視聯賽何時開始而定。
「如果小朋友想外流,你有冇咩建議畀佢地,例如年紀、地方、家庭嘅配合;另外,喺你嘅職業生涯入面,有邊段時間係你最回味同點解?」

張健峰:「家長角色十分重要,建議長假期到水平高國家跟操或比賽,讓小朋友開眼界,日本及南韓係幾好嘅選擇。如能到外地跟操,與當地球會保持聯繫,試腳機會都易啲。至於年紀,就要視乎小朋友性格。」
家長角色確係重要.要有錢 得閒就飛去外國 最好有埋外國護照.
夢想係中國隊猶大2.0

Really? 有無source.
去做富力狗已成定局架啦
屌 唔撚係掛
陰謀論 我成日諗,而家咁多後生叫做「成功」出到去搵食,會唔會大部份都係靠支那關係,而背後有恊議他日必須先考慮代表支足。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞