係移民公司做緊 你問我答

462 回覆
3 Like 20 Dislike
會計師/ 社工有冇地方可以申請專業移民
電B牌
垃圾Rmit degree
32歲

有無機會技術移民走到?
請問有咩國家承認香港牙醫牌照?
測量師 會計師移民去澳洲容易嗎
想問吓如果唔讀 淨係搵工做野
work permit難唔難批?
隔離post都有講 加拿大移民Express entry
#711 上去睇下 人到中年乜你冇哂 入咗籍都可以取消
借AC一問
女友澳洲籍港人 嚟緊會結婚 現無澳洲connection 基本係咪結婚後入申請partner visa 交相關證明非假結婚就批到 唔洗計分個啲?
另一半有 關你咩事
你要結婚申請spouse visa 再住返五六年先
我睇政府網站申請批咗309之後大約住兩年會批100有永久居留
5年會唔會係可以入籍?
基本上partner visa都係簡單可以自行申請?
大學grad去德國讀master再移民係咪好難?有冇話邊行嘅需求大d?同埋嗰邊搵工/讀書德文要去到咩level?
呢一點真係要留意
移民印尼/馬來西亞要幾多錢?
Sorry1999
另一半係指我老婆
好心提人跟規矩 叫人獨立思考 我都俾人屌爆 心灰意冷以後食花生
了解
咁所以而家可以做既,係用老婆BC既身份,幫我同兩個香港出世既女申請英國居留權,期間我同兩個女要坐移民監,大家約五至六年,對嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞