係移民公司做緊 你問我答

462 回覆
3 Like 20 Dislike
唔係買工 係真工
搵agent 安排工作仲唔係買工 你到時同個官講 agent一定唔洗上身 你可能一世唔使再踏足加拿大
你自己咩年紀咩學歷 點解要請你唔請local 自己諗 我估你答唔到 到時 agent收左錢冇人理你
唔信就算 呢個Agent已經成功幫我身邊六個人申請成功 睇你遇唔遇到啫

等樓主覆我二公婆intertwined 問題 😆
好簡單 茶記 細蓉靚仔扣底
唔係香港人唔會識
鬼佬做唔到囉
over 30 歲,做緊sales, 只有degree,
想去去講英文嘅地方
如澳洲

有冇地方可以讀書移民,重新黎過。
因為做sales, 英文邊夠local人鬥。
移民邊到最平最易
利申, 3x. IT master grad.
冇話唔信自己底花 隔三十年都可以遣返
一世揹住個買工秘密囉
我當你四十幾歲人 做咗咁多年人 用個腦諗一諗 哩個agent 做咁多買工cases 你識嘅都有6個 不停賣工只有幾個後果 個老細賺夠唔做咪冇事 immigration 收緊一查 買工咪exclusion order 好簡單 時晨未到唔代表唔會到 我本身唔想提 等你自己體會 不過我做好心 四十年人生閲歷都睇唔風險 白過 抵俾人賺
條友係咁,佢真係黎吹水同打沉所有想移民既人
老老豆豆,外國好多工都唔係講學歷,甚至英文一般都會請,當然待遇會差d。
咩係扣底
Business 會唔會收皮 讀咗BBA 再過去讀埋master
business 太多野雞master program, 睇路
有冇邊間U介紹下 如果係加拿大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞