[PS4]Final Fantasy VII Remake[集中討論區 8]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
RION都唔得?
你咁講每一章原作都冇咁長
同埋墓地列車係遊戲入面時間上過左半晚都冇
其實有睇作品類別投票比例就知 啲女去晒投FF15
中置禁止推出ff7
究竟真定假
點解冇人講
粒屬性珠要點先出到效果

同埋加ATB個粒又唔知幾時CD完
要連住另一粒魔法珠,有條線係中間,唔係個個 slot 都得
係咪執漏野就要等二周目
求救ch9間屋點打
如果你玩過原作/cc 睇過佢套電影果d 呢隻簡直100分 淨係見返d角色變左高清已經想喊

如果唔係系列fans, 我覺得作為一隻rpg都好高分 劇情正 音樂呢間公司更加係無撚敵 唯一缺點係佢會分幾 part 出 但我覺得佢既內容值得一隻完整game既價
咁佢要魔改自己要有新劇情 可能伏筆嚟嘅

想知成隻驚入嘅實際時間過咗幾耐
睇佢出招個屬性用返剋屬打
https://youtu.be/q6YKZq8hVxI

呢個阿婆90歲都咁勁
今日打左兩個鐘都有
我未玩hard, 可能囉多幾本技能書再打過

你係爆左hard先打呢場?
生化研究 逼害少數族 過度開採資源
Fake news 抹黑反對勢力 社會貧富懸殊

根本就係支共嚟
未爆 但最起碼拎多幾本技能書上到武器lv6

中國除外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞