[PS4]Final Fantasy VII Remake[集中討論區 8]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
同場加映TINA 世界第一

playart D手功唔係好掂
之前se出過一堆召喚獸手功好唔錯,但係近年都未見過有。唔知係咪絕左板
幾時重制FF6
仆街爆機要玩返aerith鬥技場咪要打多次垃圾屋
終於爆左機,打最後boss死左十次先知原來cloud開勇武mode係擋唔到我到爆機先知

我直情爆左機先知右制出中同大魔法
米奇妙妙屋好難打
要用屬性同魔法打
最麻煩係無敵狀態
光之戰士
皇帝

聽個名已經覺得好型
有時間就玩下囉
神作係有原因嘅

我私心ff4 ,6都好好玩但我無玩
好好玩但係無玩
6係超任時代已經聽人話好玩到而家

其實以前聽人排咁多隻FF邊隻最好玩 成日見啲人排6係第一 7只係第二 點解呢?
以為升左上去會自動cover
食下藥同尾就過到
如果爆機之後返去打其實易左好多,塞哂四屬石,落場放個法陣就可以起勢炸,驚無魔就塞哂加mp,法陣+大魔法好易cut佢技
通常見特價咪買下,其餘好多都係打同執返黎
下年公布到part 2發售日都偷笑題外話今年沒咩game期待,希望今年買到the par of us part 2和9月準時出cyberpunk 2077今年唔知fifa21改到幾時出
係,好多game都無乜聲氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞