[PS4]Final Fantasy VII Remake[集中討論區 8]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
51下深蹲
全難度3倍Ap
不過要拎盃就要打Hard
刷Ap可以去17關 刷果個Vr訓練
上網有片教你刷
藤原啟治過左身
Reno要換人配啦
呢個係配角,出場雖然唔少但唔太影響主線,搵另一個CV都仲OK
其他佢配嘅主角就麻煩,傳頌之物3仲未出動畫
仆街第九章要即刻去打訓練?
不過Hard其實無想像中咁難,裝2粒Hp/Mp提升易玩好多(除左第九章On9屋同11章埃力格) 係考砌裝砌珠剋屬果D

我都建議玩Hard既,因為隻Boss有D技係Hard先會出。有挑戰性D

驚唔夠反應可以禁多D 圓圈(揀技果陣有子彈時間)
search咗下原來係蠟筆小新老豆
艾汀同kh axel都係佢
頂,要成個章節打完先會反映個選擇。要重打第9章2次,我死俾你睇算。
我仲以為引體上升 51下咁勁添
on9屋 真係好撚on9
其他關都易打,帶HP,MP up,打小怪盡量唔用mp
Boss戰好多時候都夠打
有諸神黃昏,hard mode都變easy
呢個真,人物係做得好好,背景的確可以改善,但唔影響我體驗遊行,一週目唔睇任何game play 同攻略,係令我投入到隻game,我一週目爆機用咗24個鐘以上好似係。咁而家衝白金同埋全收集,更加唔會點太理背景,反而劇情會不斷重睇,好似第9章咁,基本要打3次以上,但都好enjoy跳舞同換衫仔。 真係希望佢打後啲part會做得更好,劇情唔好改得嚟又太離地就OK了,係我心目中係有3A大作級,神作就差啲啲,我要求唔算好高,如果仲對大作要求高高,好快console game就真係會愈做愈差,你睇下bandai隻垃圾高達。
我好鐘意佢把聲嫁

axel
爆咗機都唔知,每次都係每支拍
記憶したか?

好鬼意外
我好鍾意佢配艾丁同雷諾

里羅里奧都係佢配
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞