[PS4]Final Fantasy VII Remake[集中討論區 8]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

BOSS 第3

佢造型幾特別幾型
你知唔知c cup 大概幾大
呢張圖你話佢A 我都信

你諗吓個bra 推埋側乳副乳去中間先得小籠包咁大咋
古代種A cup係好正常
等mob
不嬲唔差,一定好過8
係冇俊男美女啫
好想remake ff 4
試過聽日文不過要追字幕又要打太忙
乜反擊咁勁
最終boss打到躁,到後面狂開技唔撚識停
我要大隻佬全程R1俾AI輸出先磨死佢
官方有無講佢咩SIZE
Cloud 逼女仔人家做咁多下引體上升都唔幫手

零miss都過唔到高級點玩架?
ff4 我都想remake個現代版
我覺得係7太舊,好多年青人未接觸過,之前x又出過HD版多人玩過唔出奇
宜家要remake就一定要有今次ff7remake咁高水準…睇怕又十年計劃有生之年作品
https://gamefaqs.gamespot.com/boards/197341-final-fantasy-vii/69788488

e cup
tifa

d cup
scarlet
clouds mom
elmyra
ifaina
ester
big bro

c cup
elena
aerith
cissnei
my gf
shera
shinra receptionist

b cup
jenova
lucrecia
jessie

a cup
yuffie
priscilla
marlene
可以學八方旅人
Remark過nds版啦
佢一打>反>進攻mode>佢heat loop
FF 1-6都remake過
估其他FF唔會投資咁大, 始終7係最有人氣.
原來係咁我差cd嗰個,好似去唔到了。要第二round
跟現代標準remake舊作仲難
上網見到人地嘅打法幾好 我照住打1 TAKE PASS
Cloud:破甲大劍 連結手鐲 憤怒傳導器
祈禱 強化防禦 提升atb 自動療傷 招式高手 提升hp
atb連結 提升hp (寒氣+屬性)
Aerith:全金屬長杖 符文護腕 白金耳環
(回复+範圍化) 復活 提升mp 提升hp*2
(屬性+烈焰) 魔幻
Barret:巨砲 高級護腕 憤怒戒指
回复 復活 提升atb 招式高手 提升mp 提升hp
(雷霆+吸收hp) 強化防禦
濕婆全程主用Cloud 因為寒冰免疫
巴哈建議一直轉人打,有人4000左右血就回血,倒數的時候用隨便一種大魔法中斷,再用Cloud奮力快攻打黃條,巴哈召喚伊芙利特不用管,Cloud 和 Barret limit 一有就打巴哈
有時D投票唔投過真係唔知結果係點
當初我都以為ティファ人氣高過エアリス
以為自己小眾
冇計咸野真係多好多 鬼佬好撚鐘意佢
但出到黎個結果根本唔係咁
作品都係以為VII第1 X第2
結果相反
而家再投結果可能又唔同
你google 下32b,34b,32c,34c 既bikini 望下有幾大再對比下aerith
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞