[PS4]Final Fantasy VII Remake[集中討論區 8]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
隻飛天怪會飛出個畫面
default lock怪個設計真心on9
不過佢有第二個lock怪mode可以轉
可以試下轉做方向鍵lock怪
但係都要等到2022年
不過都有信心ff7 2年出到一集
邊有得同gapcom依啲炒冷飯專家比
睇下當年ps1 ps2啲Hd 版出得幾快 部部機都有齊晒
再睇下se 早排先出返ff8
唔知係咪dff 佢都好似有個咁既動作
2年左右啦 差唔多
下年應該有trailer睇可以FF
唔駛諗plan啦
打爆咗第一章既玩家 已經為遊戲揀定咗走向
等佢出先買ps5
實有特別版機
咁又唔好咁講,好多黨派之分
其實係人都諗到 你只要一週目跟原著 二週目你鍾意點改就點改
是但啦 點改都好
快啲出啦
作野最忌係跟讀者意願
有錢唔賺 傻撚咗?
係 玩完先屌 屌到佢出返Tifa
扭轉命運
佢今次1st版隻cloud個樣太柒
唔係嘅我都會買
出條trailer睇下都好 當年淨係j條ff13versus都j左幾年
一集過就得,分part出其實好難做到咁

例如part2整個A死/A無死,咁part3寫佢有死定無死好
又無乜可能part3都整哂兩面,因為成條故事可能好唔同
[member][member][member][member] 幾多人贏到戰鬥模擬器7 星 第4 場打巴哈,難打到呢。。。佢d狂攻,我掛住復活我都打唔返佢 我D珠練晒全滿都打唔掂。。。 [/member][/member][/member][/member]
加強版(笑)
加多少少劇情嘅4k版
幾多人贏到戰鬥模擬器7 星 第4 場打巴哈,難打到呢。。。佢d狂攻,我掛住復活我都打唔返佢 我D珠練晒全滿都打唔掂。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞