[PS4]Final Fantasy VII Remake[集中討論區 8]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
開一個美服ac dl落黎就成部機都用得
用唔一定美服
隔離垃圾re3出完即刻宣布有4
希望ff7都跟
Hard mode玩落又唔算太難,只要有hp mp+
再儲多啲技能書,熟左boss嘅打法就ok
岩岩打完垃圾屋,提燈怪一出cloud用連擊已經清晒,再用弱點屬性打佢就break,跟著就任砌
係出兩部垃圾車比較麻煩,出雷屬打佢成日比佢打斷,就咁鳩斬反而仲快,成程大約打左10分鐘

Normal果時冇位砌珠打左成半個鐘都有⋯
其實會唔會SE 都有幾個唔同既plan,但係就等大家多d 討論之後再睇下各大論壇既theories 去選擇 / 完善d plans
屌原來無官宣 但起碼有消息
最白痴係你打緊隻burst
你轉鏡頭試過自動lock咗隔離果隻

開個dummy 就得,唔駛用佢玩
https://t.me/horsejai
9正野黎,中世紀嘅ff先正
新手一問
魔晶石要點升咖?
用佢先升到?
隻3出到咁撚hea,劇情只cut不加,一日爆機仲要冇其他模式玩
之後只係不斷重複為speed run攞S,變咗隻殺喪屍無雙game ,成隻game玩晒白金都唔使20粒鐘
大家同係90年代ps1遊戲,大家同期出remark 一比之下真係高下立見
Bio re都唔係冷飯啊
原版又係舊到on9架喎
點學
裝備左出場就已經可以
Re3真係食水出

Re2準備好好多
我校咗轉target係用十字制轉
又好似無乜出現過個lock有咩問題
比較唔滿意係無得default入場就lock怪
SE: 粗製濫造到咁 點跟?
出得FF7 remake無退路
如果係咁on9實爛
寶條實驗場有把劍執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞