[PS4]Final Fantasy VII Remake[集中討論區 8]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我當年細個玩ps1唔識日文靠估劇情都係鍾意Aerith呀,嗰陣覺得遊戲女主角一定要好似公主咁feel
當年係咪都公主 好正常
其實我唔介意隻game過100GB,再做好啲會更好,而且我對呢隻game係好滿意,只係部分做得唔好,希望part 2會做得更好。批評係有,但唔洗去到咁盡。
第二粒屬性珠幾時拎?
我14章
上網買左個Tifa PS4 theme,開頭睇佢要2 包以為要買兩個code,原來佢解一張receipt買兩包

手上多左張receipt 未用,有冇巴打有興趣,原價買返黎80 蚊唔賺任何錢賣返出去
一開頭夜晚出屋前同aerith/tifa/nigga傾計,條件不明,應該同之前啲關對話果啲有關
14章最尾最尾, 拎到某個獎杯送屬性珠
14章全清支線,最尾臨去15章條路上執
係咪好似要美國PSN嗰個?
lihkg都係讚多 係笑下啲平面圖
唔駛美國PSN 喎應該,排朱古力就美國買既要,之後用VPN 連美國入receipt 去朱古力網等佢比code,我upload 左要等3-5 日先收到code

好似有巴打買左用到?
我唔記得拎.
唔知之後重可唔可以出返去拎到
爆機之後chapter select再打多次14章,但記得唔係話你補做返無做嘅支線就得,一定要全清多次
要係選擇事件揀好感
係,同埋對於仲未有roadmap 表示擔心
而且因為無roadmap,更加有個感覺係個劇本未定案,係更加令人擔心
自己唔訂就唔好諗正價買到普遍版以外既版本
可能直頭有得俾你用埋佢
好啦
我覺得人物模組 表情同動作最緊要 你都係想睇番人物間既互動姐 我覺得呢樣已經做得好好 背景果d我覺得有d瑕疵都接受到 想佢擺多d心機係劇情到仲好
老屎忽=菲拉
仲有啲小問題 隻game對輕玩家唔友善
好多野無提示/唔清晰 好幾個都話打到尾
先知魔法可以左右轉
即係你定案要大改既,咁你爽手出哂都好呀
而家係有種感覺係出完一part,睇反應,再決定下part 點大執,仲要唔知每part 隔幾耐,中間分分鐘又會有d 人事變動咁
始終ff15 真係令人太有陰影
時間拖得越長,出事既機會就越大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞