[PS4]Final Fantasy VII Remake[集中討論區 8]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
睇官圖個面相係有d似男人
aerith種氣質唔係咁易整
不過想重現修羅場一幕唯有訂埋
我打最終boss都冇用魔法回復因為剩係練得一粒回復珠,而有粒珠嗰個冇份出場
全程靠祈禱同氣功

到爆機好多機制都唔係好明,尤其係點先打到人退開,時得時唔得
未玩過6 答唔到你
邊到有得玩?
覺得下年有PART2
再下年有PART3係唔係好樂觀
以前3CD版有人整中文化PATCH,應該唔適用於STEAM版
其實7原版好多野都唔明

例如火箭村個故事又唔知UP乜9

ff7 Great Glacier大冰村,主角又成日行行下暈低(呢個係咪RANDOM)
jessie好撚正
我都強烈要求隻西無事
繼續flirt cloud
SE:邊有咁多老婆比你揀,A/T仲唔夠?仲要多個?

唔好忘記仲有呢個
搵得上坂すみれ黎配, 話唔定下集加重戲份

打5號爐嗰陣cloud又頭痛話"tifa?"嗰陣係咪佢嚟?
原版本身都有PC版,唔需要PS1啦
NO
Tifa喊cloud攬住佢果到真係睇到起哂雞皮
FF7 cc果時心靈受傷
依家又再受傷的女人
又再奪走我地ge一切
好彩仲有cloud陪住
講真 tifa定aerith個兩段都係會睇到起曬雞皮
你預1.5-2年 中間包埋7re嘅dlc
係咪free同有幾多個就唔知
6有人講左 8雖然兩極 但我幾鍾意主角ge愛情故事
王菲首eyes on me又係聽到起雞皮 9我就覺得正正常常
10個人覺得媲美7ge神作
78910時期真係ff巔峰 1997-2001一年一隻 仲有隻隻好評
之後12-15一個衰過一個
而家7R叫有翻起色 希望佢keep住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞