[又一次] 巴塞隆拿球迷討論區 (187)

1001 回覆
11 Like 21 Dislike
話買高中鋒踢燒味真係無咩意思,問題唔係燒味唔好,而係其實踢燒味足球好難,唔係買一兩條友就得。一來要有幾個斬到靚波既球員,二來要有幾個捕位好頂得之人。話咁易,曼聯就一早重奪英超。如果話plan b 其實碧基已經係。

我反而想講一點係今季msn迎後場解圍第一點真係好差,比人迫後場斬其實好正常,但搶第一點差,好多時比人係自己半場攞返,做攻勢,歐聯真係輸好多依類波。所以後防壓力大,未必只係d人廢

如果燒味足球係掂,椰子就唔使俾人炒咁多次

人地皇,馬細路郤奧斯摩迪加BBC.就話踢燒味啫。 我地有十個基奧特都無用,
邊個斬?

巴塞唔係玩燒味個d黎,青訓全部都係玩傳波,
班細路全部有成績,係a隊買咁多人要重新再夾過

根本ab隊方向都有錯
連b隊都係買人返嚟

b隊係買返黎打救升返上去,不過高層去食屎
落後緊咪又係一味吊高波入去畀碧基頂,咁點解唔真係入個高大中鋒做後備?
落後緊咪又係一味吊高波入去畀碧基頂,咁點解唔真係入個高大中鋒做後備?

支點要有係真 但而家係差個遠射多過高佬 要高又頂得煙都得啦 09打軌冇高佬攻唔入都有小白轟埋去 之前有阿祖k角勁射 而家冇乜邊個做到

唔一定高大就勁,尋晚睇m子

支點要有係真 但而家係差個遠射多過高佬 要高又頂得煙都得啦 09打軌冇高佬攻唔入都有小白轟埋去 之前有阿祖k角勁射 而家冇乜邊個做到

拉子重炮以前唔係好撚勁架咩
話買高中鋒踢燒味真係無咩意思,問題唔係燒味唔好,而係其實踢燒味足球好難,唔係買一兩條友就得。一來要有幾個斬到靚波既球員,二來要有幾個捕位好頂得之人。話咁易,曼聯就一早重奪英超。如果話plan b 其實碧基已經係。

我反而想講一點係今季msn迎後場解圍第一點真係好差,比人迫後場斬其實好正常,但搶第一點差,好多時比人係自己半場攞返,做攻勢,歐聯真係輸好多依類波。所以後防壓力大,未必只係d人廢

人地皇,馬細路郤奧斯摩迪加BBC.就話踢燒味啫。 我地有十個基奧特都無用,
邊個斬?

巴塞唔係玩燒味個d黎,青訓全部都係玩傳波,
班細路全部有成績,係a隊買咁多人要重新再夾過

根本ab隊方向都有錯
連b隊都係買人返嚟

b隊係買返黎打救升返上去,不過高層去食屎

但問題係 b隊上翻去呢班人係咪走先 唔係嘅話都係阻住班仔上陣架啦 不過而家升班最重要

屌啦用中堅頂入真係刷運氣架咋,真係埋門差幾遠呀

落後果陣,其實真係得斬波一招

拉子重炮以前唔係好撚勁架咩

第一季係 但而家真係冇乜重炮
Plan b喎 人地打死守根本好難破

今季大部分失分都唔係對手死守
而係瘋狂逼搶->中後場送唔到上去msn->由達子用長傳搵前面so9/ AG/ 拉B再打反擊

而中後期轉用3313原因係由於中場控制力不足,並唔係攻唔到大巴
換個肯買高大中鋒

講到口臭都未有人做
年年開新一集fm第一件事就係買中鋒
屈機都爆

高大中鋒

印象中冇一個高大中鋒係巴塞係成功過

邊個斬?

皇馬成隊由上至下都on9
坐擁最強中場線用黎打燒味,佢地絕對有本錢打得更好,而唔係搵條豪華中場不斷分邊傳中
換個肯買高大中鋒

講到口臭都未有人做
屈機都爆

高大中鋒

過去10年得一個高佬e巴
老老豆豆,有個世界第一中鋒都要其他plan b

邊個斬?

皇馬成隊由上至下都on9
坐擁最強中場線用黎打燒味,佢地絕對有本錢打得更好,而唔係搵條豪華中場不斷分邊傳中

理撚得人
起碼唔會好似巴狗咁成日比人炒
換個肯買高大中鋒

講到口臭都未有人做
屈機都爆

高大中鋒

plan a攻唔入就要plan b架啦?有咩問題?
換個肯買高大中鋒

講到口臭都未有人做
屈機都爆

高大中鋒

如果plan b中鋒係扭得既大巴拿,你會唔會要個高佬
呢個係計plan a定plan b
其實搞返好個中場先啦,中場失位搞到後防食屎

後防本身都唔勁
換個肯買高大中鋒

講到口臭都未有人做
屈機都爆

高大中鋒

如果plan b中鋒係扭得既大巴拿,你會唔會要個高佬
呢個係計plan a定plan b

如果plan a係現有陣容 咁我plan b唔會買dybala啦
毒撚好返一齊training,希望會有新驚喜 plan b
換個肯買高大中鋒

講到口臭都未有人做
屈機都爆

高大中鋒

要睇plan a攻唔入原因係咩

後防本身都唔勁

雖然係 但之前都中場幫手執屎唔是餵屎牙

後防本身都唔勁

雖然係 但之前都中場幫手執屎唔是餵屎牙

巴不嬲後防都廢 有中場逼翻個波後面咪冇乜壓力炸

落後果陣,其實真係得斬波一招

Agger 加上高大中鋒又唔算貴 Aduriz ? M. Gomez?
再者,我地落後又攻唔入咪又係9斬 多個點同Pique一齊仲好啦
換個肯買高大中鋒

講到口臭都未有人做
屈機都爆

高大中鋒

所以而家係要搵遠射 之前細佬做得幾好 入左幾球 但可惜。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞