[又一次] 巴塞隆拿球迷討論區 (187)

1001 回覆
11 Like 21 Dislike
作客就要保守d啦,開頭攻得太急
尋日三球失波完全冇感覺 係咪已經習慣左
尋日三球失波完全冇感覺 係咪已經習慣左

馬拉加 艾拉維斯都兩粒 切爾達又4粒 俾祖雲三粒真係冇感覺
廢到唔知再講乜好

軍機會議開到口狊
廢到唔知再講乜好

軍機會議開到口狊

慳返啖氣啦
尼馬唔肯好似前幾季咁前插 美斯同佢就係到互望 搞到小白都要做埋插入 so9把握力變番普通人 馬斯今場盲撚左 ag繼續儲印花 24keep住食塵 今季歐聯算數啦 反cup ff下就算 機會真係1%都冇 祖記作客泊大巴 msn曉飛都冇用 就算又比你熱血反cup 柒下柒下入到4強打皇拜 唔飲多次7喜都偷笑 btw贏輸都好 安蛇唔好再出ag 真係負作用 黎個4大下季重整算啦 13/14都係4大 之黎就5冠

343本身都不設防
廢到唔知再講乜好

軍機會議開到口狊

再開就仲臭個隻雞
一朝起身兩個新聞 一個俾人炒 一個巴查子 我寧願擔心下巴查子傷勢好過
一朝起身兩個新聞 一個俾人炒 一個巴查子 我寧願擔心下巴查子傷勢好過

agger
唉 真係廢到 屌唔落
可能 下場又 被 炒多 幾粒

今次似會輸多幾粒
希望唔會黎多次七喜
唉 真係廢到 屌唔落
可能 下場又 被 炒多 幾粒

今次似會輸多幾粒
希望唔會黎多次七喜

又2013年
反cup後7up

agger

起身見到兩單我都係擔心巴查子多啲

根本攻都無攻過就比人入一球,咁落後加上對面縮,攻都正常,不過真係把握力差同後防渣

agger

麻目了
唔明點解唔比小明打翼衛
唔明點解唔比小明打翼衛

因為on9

agger

麻目了

反而巴查真係驚佢重傷

agger

麻目了

反而巴查真係驚佢重傷

巴查子

agger

麻目了

反而巴查真係驚佢重傷

好彩冇大事

agger

麻目了

反而巴查真係驚佢重傷

好彩冇大事

雖然佢應該唔會翻黎 但都希望佢可以打得好 證明班高層係錯嘅
大巴拿真係fit到爆
今年大敗仲多過13-14
屁馬換士巴拿 鵰?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞