[又一次] 巴塞隆拿球迷討論區 (187)

1001 回覆
11 Like 21 Dislike
唉,當初話撚左要買Isco
唔好再話咩當初full哂人
賤種咪一樣買佢返黎唔係場場正選
俾賤種係馬拉加30m汁左

我地30m汁paco ag

果年30m點同而家30m呀

而家你試下問摩納哥/紅牛買人,冇40-50m都唔洗諗

其實今個夏天好似矛錢

你地覺得球王會唔會去曼城

No never
再者波台妹下妹下呢個terms就係皇迷笑鳩伊斯高慢而開始用,而家人地踢得起就話人地買得好

人地摩迪一開波都係比佢地屌水貨啦,要安76幫人開光
仲有宜家有兩件日咒夜咒嘅丹尼路同占士,遲下打得起佢地成班咪成隻狗幫佢地含
再者波台妹下妹下呢個terms就係皇迷笑鳩伊斯高慢而開始用,而家人地踢得起就話人地買得好

人地摩迪一開波都係比佢地屌水貨啦,要安76幫人開光
仲有宜家有兩件日咒夜咒嘅丹尼路同占士,遲下打得起佢地成班咪成隻狗幫佢地含

占士難啲嘛
都走硬
妹妹下之前又咪比賤種屌到仆街

當年冇買isco我覺得唔大問題 一來中場多人二來我地有Thiago

咪on9啦講真
皇馬從來都係太多人,佢地咪照買
而且大佬可以打後啲Isco可以打前啲根本無衝突
皇狗不嬲除左屍柒之外任何球員都屌到一文不值架啦因為佢地全部只係C朗狗,為左突顯C朗講到其他人垃圾咁
但你有睇皇馬,甚至有睇馬拉加,都知伊斯高真係堅勁
巴中場冇哂控制力有一半係安歷基責任,一半就係就層當初買錯人
近3季買嘅中場只有拉傑迪對板,其他完全廢哂武功
毒撚,高美斯,dso
青訓升上黎嘅人得細佬一個
5個得一個有用,其他都只係sell"潛力"
我由高登到連登已經講話當初唔買伊斯高係錯

唔係呢家先講

高層永遠同一部份球迷一樣固執
擺到明既好野唔要,係要懶係眼光獨到搵啲人返黎出醜

對啲平庸球員抱最大期望
呢度典型例子,D so
事實證明我由季初講既野係岩

同埋呢度手足應該少睇其他波,所以睇人眼光真心有啲窄

當年冇買isco我覺得唔大問題 一來中場多人二來我地有Thiago

咪on9啦講真
皇狗不嬲除左屍柒之外任何球員都屌到一文不值架啦因為佢地全部只係C朗狗,為左突顯C朗講到其他人垃圾咁

佢地狂買係因為佢地會放人,ozil,迪馬打得好咪一樣走
當時你拎住呢條中場線真係會再買中場?
我估就算幾識波嘅人都講唔出啦

唔係呢家先講

對啲平庸球員抱最大期望
呢度典型例子,D so

你季初咪又係屌蘿白

咪on9啦講真

佢地狂買係因為佢地會放人,ozil,迪馬打得好咪一樣走
當時你拎住呢條中場線真係會再買中場?
我估就算幾識波嘅人都講唔出啦

係,如果我係高層會再買
因為巴塞係一隊要爭歐聯既球隊
陣容深度係好重要
安歷基戰術係垃圾,但「輪換」呢個思維本身無錯,只係你板凳有咩料先
而且真真正正同伊斯高競爭既其實只有小白
法比泰亞高係再後一格,正路應該同沙維爭

再者,如果高層係無長遠眼光,同球迷一樣短視既話,咁不如我去做
沙維小白會老去根本係一定會
毒撚,高美斯,dso

毒撚有啲恐慌性收購
dso 就覺得有啲吹大左
可能太大壓力加埋前面有大佬唔敢發揮掛
我覺得佢係可以留多季睇睇
gomes 唔洗講

唔係呢家先講

對啲平庸球員抱最大期望
呢度典型例子,D so

你季初咪又係屌蘿白

我呢家都屌,佢打右閘係廢
我係讚佢打中場
我季初不嬲無話放佢走,係買右閘擺返岩佢既位
有問題⁇

我季初預言歐聯唔會再好似對車仔咁攻唔入出局,而係會重演維蘭路華果季俾人大炒添
果陣個個都不以為然,仲J緊D蘇呢啲平庸球員接到小白班
我從來唔會有false hope,就算一盤冷水諗落你地到唔醒,戰績咪一樣會令你地清醒

唔係呢家先講

對啲平庸球員抱最大期望
呢度典型例子,D so

你季初咪又係屌蘿白

我係讚佢打中場
有問題⁇

我季初預言歐聯唔會再好似對車仔咁攻唔入出局,而係會重演維蘭路華果季俾人大炒添
我從來唔會有false hope,就算一盤冷水淋落你地到唔醒,戰績咪一樣會令你地清醒
毒撚,高美斯,dso

毒撚有啲恐慌性收購
gomes 唔洗講

本身唔係買毒撚,而係高基,下體肯放,但球員唔肯黎
巴塞球迷同高層有個共通點
因為87一代青訓呢個可遇不可求既奇蹟
令到你地非常固執

固執在果種賭博式既不切實際幻想
好似是但係巴B汁條友會變美斯
唔知邊度整件無厘頭後生仔就覺得佢一定大放異彩

到呢個時刻,我真係寧願你地醒下,好似賤種咁係咪都屌,係咪都話球員垃圾
咁樣反而先有機重建到,唔係只會無限惡性循環
浪費美斯呢個史上最佳球員

而美斯退役後巴塞再無優勢
如果唔好好把握呢段最後時光衝歐戰
以後巴塞可能會變曼聯阿仙奴之流,真心
毒撚,高美斯,dso

毒撚有啲恐慌性收購
gomes 唔洗講

Dso本身都係諗住平平地買個唔錯嘅輪換姐

唔係呢家先講

對啲平庸球員抱最大期望
呢度典型例子,D so

你季初咪又係屌蘿白

我係讚佢打中場
有問題⁇

我從來唔會有false hope,就算一盤冷水淋落你地到唔醒,戰績咪一樣會令你地清醒

你預言戰績唔代表你係呢件事係啱,Dso係唔係廢冇人知,反正佢仲有好長嘅路要行,正如細佬就開竅比人剷傷
毒撚,高美斯,dso

毒撚有啲恐慌性收購
gomes 唔洗講

Dso本身都係諗住平平地買個唔錯嘅輪換姐

從來都係巴迷同巴塞喉舌吹
我睇過佢唔少黃潛比賽,佢只係一隻幾好扭勁翼
但無身體質素,無對抗性
令到你地非常固執

到呢個時刻,我真係寧願你地醒下,好似賤種咁係咪都屌,係咪都話球員垃圾

美斯退役後巴塞再無優勢
以後巴塞可能會變曼聯阿仙奴之流
,真心

唉 其實近幾年真係咁固執想疤年年win都係因為咁
預言?悲觀蛇
令到你地非常固執

而美斯退役後巴塞再無優勢
以後巴塞可能會變曼聯阿仙奴之流,真心

係鬼87,巴塞咁成功幾乎由沙維佩奧爾開始嘅青訓人才好似噴泉式咁湧出黎先會有近呢年盛世,根本冇可能做到常態。
要數青訓都唔係數dso啦
令到你地非常固執

美斯退役後巴塞再無優勢
以後巴塞可能會變曼聯阿仙奴之流
,真心

唉 其實近幾年真係咁固執想疤年年win都係因為咁

所以我見親啲人覺得有西甲就夠,我都會火
大佬,有美斯你都唔盡力去衝歐聯
以後仲點衝⁇
足球係此消彼長,唔單止你自己會退步,人地都會進步,皇馬就係好例子

佢都唔鬼係青訓

佢都唔鬼係青訓

好似係鏝?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞