[又一次] 巴塞隆拿球迷討論區 (187)

1001 回覆
11 Like 21 Dislike
早兩年三冠個屆咪又係因為個龍強
唔通係中場逼搶好成功?
中場係要增強硬度 但係可變都唔多
影帝拉仔已經必然正選
咁你仲搵個搶波既咪又會變靠哂msn

個年條中後場run得唔差囉 拉仔未完全工兵化 沙維又有時hold得住 只係比起夢三差好遠 但算係成功
波都媽傾,呢隊柒野咪來來去去三篤屁
波都好傾,呢隊柒野咪來來去去三篤屁

駁吾刀

但都好過聽綠帽dog吹春

駁吾刀

根本哥狗年代到依家都係衰果D野

駁吾刀

後防係 但今季衰多個中場囉 以前衰極都唔會俾中游禁屌

駁吾刀

咁msn懶過mvp,map, man好多

駁吾刀

咁msn懶過mvp,map, man好多

A
冇必然正選都拎黎比
今年拿華斯都攞黎講?
搞笑? 講表現達子今年絕對好過拿華斯
睇黎你地真係無野好講 要講達子 咁講全隊都要屌啦
小明無態唔屌?馬斯唔屌?

仲未計前面排住膠美斯同煙

笑 你都幾撚好笑
我幾時有唔屌馬斯碧基呀 今年條後防得兩條友踢得好就係蘿白同utt
事實係個龍未撚夠班又唔比人講

慘在羅白派左幾場膠都仲好過其他後防 24今季依然柒但都有時要逼自己信佢 就知後防柒成點

羅白啲膠都唔係好膠姐
山神做咩改名

On9名

你就on9呀
用沙維奧拿有幾on9呀
山神做咩改名

On9名

你就on9呀
用沙維奧拿有幾on9呀

神鋒同盟
山神做咩改名

On9名

你就on9呀
用沙維奧拿有幾on9呀

唔係話you 做乜野?
24 14走吧啦

21 17呢?
山神做咩改名

On9名

你就on9呀
用沙維奧拿有幾on9呀

唔係話you 做乜野?

13(0)咪代表野兔
山神做咩改名

On9名

你就on9呀
用沙維奧拿有幾on9呀

唔係話you 做乜野?

13(0)咪代表野兔

Me講緊山神個名
Xabi Alonso: "When Liverpool told me they wanted to sell me, Guardiola showed an interest in me. He wanted to sign me for Barça because I'd fit his system. But Sergio Busquets just come through & had the makings of a tremendous player. Pep chose Busquets over me & he wasn't proved wrong."

影帝
碧基utt 小明/甸尼 已經佔左三個位
仲邊會有世界級中堅肯黎坐後備?
咁你又話後防唔夠強
除非你洗走未來主席碧基/買個勁龍/轉三中堅

唯一可以改善真係個龍
反應好少少 封位實啲 冇咁騰雞已經爭緊三冠

換個龍就三冠
一定係啦
碧基utt 小明/甸尼 已經佔左三個位
仲邊會有世界級中堅肯黎坐後備?
咁你又話後防唔夠強
除非你洗走未來主席碧基/買個勁龍/轉三中堅

唯一可以改善真係個龍
反應好少少 封位實啲 冇咁騰雞已經爭緊三冠

換個龍就三冠
一定係啦

根本爭唔到三冠係因為冇買神閘 關咩龍事
Fk 冇睇名覆左條on9添
又爆閘,上次爆閘,比比狗即比人打爆骨
今次爆閘到巴爾狗斷腳,再爆閘應該全隊比ISIS槍殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞