[又一次] 巴塞隆拿球迷討論區 (187)

1001 回覆
11 Like 21 Dislike
其實搞返好個中場先啦,中場失位搞到後防食屎

後防本身都唔勁

唔好再搵馬斯打防中,唔知點解佢係巴塞打親防中會變到好撚廢,中堅就還好

14 World Cup 好撚勁
丹狗係dybala 入波無慶祝埋一份行開左

特警b

在足球比賽裡,一般情況下,在比賽結束後,客隊球員都應該向遠道而來支持他們的球迷致謝,無論輸贏,這都是一個禮節式的傳統。但是在今天凌晨客場不敵尤文圖斯後,巴薩將士卻心態失衡,並沒有到客隊看台下致謝,這引起了巴薩球迷的不滿。

西班牙塞爾電台的記者採訪了一些巴薩球迷,他們對於球員的行為不滿意,因為絕大多數球迷都是從西班牙趕來都靈為球隊加油,一路奔波勞累,最終卻得到這樣的對待,這讓球迷有些不高興。

讓人意外的是,比賽結束後,唯一來到巴薩球迷看台致謝的居然是尤文球員阿爾維斯,當時這名前巴薩右路魔翼安慰了失落的球迷們。其實在比賽裡,當尤文進球後,阿爾維斯也表現得非常冷靜,沒有進行慶祝,這也是他對老東家尊重的一種表達。對壘老東家巴薩,阿爾維斯全場表現高光,完成了4次鏟斷,成功率達到了100%,高空球爭搶成功率也有100%,他的傳球成功率是93%,創造了1次射門機會,同時還有1次射門。本賽季歐冠聯賽僅餘的8支球隊裡,阿爾維斯21次創造進球機會位居所有球員第一。看起來,阿爾維斯依然在高水平,不知道看到舊將的發揮後,巴薩高層是否會後悔。

特警係對高層不滿姐
話哂佢最風光最top都係巴塞渡過
巴塞都俾左好多野佢
屌好掛住特警個痴線佬
屌好掛住特警個痴線佬

Miss him so much
4月中係咪有咩巴塞傳奇友賽嗰啲?
西甲狗得下體爭氣
摩納哥五小虎是但一個黎都夠j出血

Full list 邊五個

買撚晒左右閘加巴卡約高同施華is ok

買撚晒左右閘加巴卡約高同施華is ok

Bakayoko勁得過N'Zonzi?
隊波唔夠硬
係時候要入幾件黑腸
干度比亞 摩哥件中場再加熱刺施素高 搞掂 前面m唔返黎防守都得 跑晒佢個份
隊波唔夠硬
係時候要入幾件黑腸

一線重要啲 小白老啦
干度比亞 摩哥件中場再加熱刺施素高 搞掂 前面m唔返黎防守都得 跑晒佢個份

施素高不了
要簡迪

太on9,不了
4月中係咪有咩巴塞傳奇友賽嗰啲?

428 有細哨

施素高不了
要簡迪

紅牛基達啦

施素高不了
要簡迪

紅牛基達啦

傻鳩巴塞睇我皇雙冠啦
傻鳩巴塞睇我皇雙冠啦

馬天尼斯

太on9,不了

起碼有防守 好過而家 除左巴斯技術型 而家小白有技術 但冇左7成功 拉仔除左防守好少少 其實都有d四不像 ag唔使講
傻鳩巴塞睇我皇雙冠啦

馬天尼斯

等睇皇馬破記錄衛冕歐聯
傻鳩巴塞睇我皇雙冠啦

贏硬啦 之後都冇對手咁濟
傻鳩巴塞睇我皇雙冠啦

馬天尼斯

等睇皇馬破記錄衛冕歐聯

大機會了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞