[又一次] 巴塞隆拿球迷討論區 (187)

1001 回覆
11 Like 21 Dislike
vv最後果季勁到仆街
原本可以去其他隊繼續發光發熱
可惜斷腳,之後仲要去49000,仲要俾個老仆街玩

以佢當年實力根本一線隊正選一定得 見住佢要打米堡 心都痛埋

vv而家都好勁
成日撲世界波

卡斯都仲打到波圖 vv差極都打到歐洲賽球隊啦 唔明點解搞到咁
而家好明顯係後防問題多過達屎問題喎

有衝突?
vv最後果季勁到仆街
原本可以去其他隊繼續發光發熱
可惜斷腳,之後仲要去49000,仲要俾個老仆街玩

以佢當年實力根本一線隊正選一定得 見住佢要打米堡 心都痛埋

vv而家都好勁
成日撲世界波

卡斯都仲打到波圖 vv差極都打到歐洲賽球隊啦 唔明點解搞到咁

大傷過係咁
原本冇傷應該去左psg了
條後防咁撚樣
比紐亞保方你都假啦

咁個達屎姐係同拿華斯同級?
羅士塗列巴 連拿 vv 巴禾 達屎 暫時俾我覺得最神係巴禾

冇錯 但係最沒信心黎講都係達屎
搭住馬斯碧基24,簡尼都會嗌頭寒啦

咁點解巴禾做到野?
碧基utt 小明/甸尼 已經佔左三個位
仲邊會有世界級中堅肯黎坐後備?
咁你又話後防唔夠強
除非你洗走未來主席碧基/買個勁龍/轉三中堅
咁你又話後防唔夠強

唯一可以改善真係個龍
反應好少少 封位實啲 冇咁騰雞已經爭緊三冠
咁你又話後防唔夠強

唯一可以改善真係個龍

仲有成日ff買世界級中堅都係無謂
買返黎都係做24/14個後備位
最多咪又係係西甲執個過30中堅
咁你又話後防唔夠強

唯一可以改善真係個龍

5洗爭,成隊刀系辣殺
咁你又話後防唔夠強

唯一可以改善真係個龍

中場逼搶好啲就已經好好多
主力都年紀大哂
仲點當年咁3秒反搶
後防失波多除左條防線唔勁之外
隊波壓得前係另一個原因
前得黎又搶唔返
特別對手快咁就88
龍我覺得冇問題啦
由vv 開始已經係咁
用達仔冇巴禾只係變返以前咁
咁你又話後防唔夠強

唯一可以改善真係個龍

主力都年紀大哂
仲點當年咁3秒反搶
隊波壓得前係另一個原因
前得黎又搶唔返
特別對手快咁就88
龍我覺得冇問題啦
由vv 開始已經係咁

廢坑容許msn企係前面唔郁,逼閪咩
今年拿華斯都攞黎講?
搞笑? 講表現達子今年絕對好過拿華斯
睇黎你地真係無野好講 要講達子 咁講全隊都要屌啦
小明無態唔屌?馬斯唔屌?

仲未計前面排住膠美斯同煙
山神做咩改名
山神做咩改名

On9名
山神做咩改名

On9名

你冇資格出聲
今年拿華斯都攞黎講?

頭號戰狗安歷基全體教練同高層
今年拿華斯都攞黎講?

頭號戰犯安歷基全體教練同高層
山神做咩改名

因為想飲
今年拿華斯都攞黎講?

笑 你都幾撚好笑
我幾時有唔屌馬斯碧基呀 今年條後防得兩條友踢得好就係蘿白同utt
事實係個龍未撚夠班又唔比人講
咁你又話後防唔夠強

唯一可以改善真係個龍

主力都年紀大哂
仲點當年咁3秒反搶
隊波壓得前係另一個原因
前得黎又搶唔返
特別對手快咁就88
龍我覺得冇問題啦
由vv 開始已經係咁

屌 逼到幾好都冇用啦
射近柱就入你
早兩年三冠個屆咪又係因為個龍強
唔通係中場逼搶好成功?
中場係要增強硬度 但係可變都唔多
影帝拉仔已經必然正選
咁你仲搵個搶波既咪又會變靠哂msn
早兩年三冠個屆咪又係因為個龍強
唔通係中場逼搶好成功?
中場係要增強硬度 但係可變都唔多
影帝拉仔已經必然正選
咁你仲搵個搶波既咪又會變靠哂msn

14-15果近達仔巴禾真係好多神救先唔洗死
今年拿華斯都攞黎講?

笑 你都幾撚好笑
我幾時有唔屌馬斯碧基呀 今年條後防得兩條友踢得好就係蘿白同utt
事實係個龍未撚夠班又唔比人講

慘在羅白派左幾場膠都仲好過其他後防 24今季依然柒但都有時要逼自己信佢 就知後防柒成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞