[又一次] 巴塞隆拿球迷討論區 (187)

1001 回覆
11 Like 21 Dislike
對面大巴拿好似傷左,可以輸少幾球

次回合佢泊大巴你都攻唔入咖啦
琴晚主場打皇蘇都打撚到作客咁
打屄咩
so9 又繼續炒黃金chance
對面大巴拿好似傷左,可以輸少幾球

5:0>3:0既分別
買返屌老虎🤔🤔

paco凶多吉少

我怕佢地係留paco棄munir炸
講乜鳩留泰亞高買伊斯高
有6+8+影帝係度,邊撚個會想黎做後備坐到2014,講到出左錢人地實要留/過黎咁
講乜鳩留泰亞高買伊斯高
有6+8+影帝係度,邊撚個會想黎做後備坐到2014,講到出左錢人地實要留/過黎咁

個陣哥帥都知要變 升左好多人上黎 根本個陣就要開始接班 個高層同領隊就同悲觀蛇一樣 覺得要用手上嘅班底衝多幾冠翻黎 冇理到接班問題 搵到全部人走曬就怨冇人接到班呀咁
講乜鳩留泰亞高買伊斯高

個陣哥帥都知要變 升左好多人上黎 根本個陣就要開始接班 個高層同領隊就同悲觀蛇一樣 覺得要用手上嘅班底衝多幾冠翻黎 冇理到接班問題 搵到全部人走曬就怨冇人接到班呀咁

呢句真
哥帥岩岩走果季最明顯
你怨就怨點解要沖100分而搞到泰亞高冇得出
roberto 初初上黎一樣畀你地怒屌啦

根本除了哥蛇,就冇人重視過班青訓產品

踢得差唔撚屌得?
小白岩岩出道果時你估冇人屌?

小白個wiki做乜撚野

踢得差唔撚屌得?

咪話重視成績多過球員成長,冇人接班都係合理結果

泰亞高果陣都大把人屌佢剩係踢高章波架,但人地拜仁肯畀機會佢踢呀,而家先叫人愛回家

踢得差唔撚屌得?

冇話唔屌得,而係踢得差就叫人走,人地踢得起又幫人含撚,年輕球員唔使機會咩
當年艾比度第一季都係鳩下鳩下,影帝更加唔使講,原本係叫契仔,係哥狗不斷比機會先上到位
我屌回家
當然比機會都要睇球員質素同教練功力
而唔係盲目咁比

踢得差唔撚屌得?

冇話唔屌得,而係踢得差就叫人走,人地踢得起又幫人含撚,年輕球員唔使機會咩
當年艾比度第一季都係鳩下鳩下,影帝更加唔使講,原本係叫契仔,係哥狗不斷比機會先上到位

哥帥d契仔係青訓有料同有潛質 唔似安狗d煙呀ag呀咁 又貴又柒
我屌回家

唔睇好 寧願要埃及

踢得差唔撚屌得?

呢樣真,連果少少尊嚴都冇

踢得差唔撚屌得?

羅白又係 俾人屌到乜都咁值 一入6-1個粒又俾人吹到天上有地下無
我屌回家

唔睇好 寧願要埃及

睇埃及仔剷多幾次草好過啦
蘿日今場進攻端做得好好啦,起碼有上年丹狗水凖
防守一樣咁廢
辛度果日唔鏟草真係可惜
講乜鳩留泰亞高買伊斯高

講極都唔明既話你都班膠層一樣
隔離賤種永遠人滿佢地都照買
當初伊斯高去皇馬,皇馬都唔係保證佢一定正選
當初伊斯高係想黎巴,但高層根本無諗過爭

再講,高層同教練係要識睇未來,係要識規劃長遠。下下諗住6+8打天下咪好似呢家咁。
唔通佢地可以打一世?

皇狗有到賤,就係由球迷到主席都好撚高要求,賓斯馬勁Paco二十倍都俾皇迷屌到地底泥咁。
但正正就係佢地呢種高要求令佢地慢慢令隊波陣容變到愈黎愈屈。
相返巴塞俾拜仁請飲完七喜都未醒覺,其實問題係果陣已經開始,一對強隊中場就俾人打爆
但係果陣西甲隊都未識打巴,下下縮後俾個波我地任舞唔逼搶(呢點好重要,我一定要重複講,唔係好多柒頭會以為100分果季中場天下無敵,事實上係國內對手on9加上美斯果季爆好多次seed)

久而久之食慣屎就要求愈黎愈低,6+8明顯退化視而不見,法比完全唔岩踢妄想佢接到班。

唔好講咩無人肯黎做後備呢啲on9野,如果係咁既話第一隊唔駛買人既其實係皇狗。
當然比機會都要睇球員質素同教練功力
而唔係盲目咁比

呢個從來係重點,如果係基馬度呢啲突出既,而左閘除左艾巴無咩好人選,俾值得俾
而唔係呀豬呀狗都俾
當初哥狗迷信迪露俾埋機會佢打國家打毗添
結果點撚樣? 1on1過唔到艾比路亞,單刀射上看台

踢得差唔撚屌得?

羅白又係 俾人屌到乜都咁值 一入6-1個粒又俾人吹到天上有地下無

就算到呢家我都係堅持要右閘
話之呢季攞到三冠王都好
長遠黎講係一定要買,羅白最適合係打中場
佢地咪買左法比返黎接囉

唔好話咩買法比on9,頭半季佢勁到飛起,柒係之後ge事

伊斯高想黎,喂大佬你一季畀佢正選連後備踢20場波?你係教練你敢同金童講呢d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞