[又一次] 巴塞隆拿球迷討論區 (187)

1001 回覆
11 Like 21 Dislike
中場右閘中堅一定要簽

加斯柏+大佬/華拉提+馬拉奴斯
前提有2億先

死都唔要古天奴同比爾連

係咪即係講緊psg 個個?

羅馬,聽聞當初借華美子換左馬拉奴斯個優先購買權

希臘國家隊個個

yes manolas
守勁但用波好似麻麻地

Utt用波已經一般啦喎

UTT用波都一般?
季初d出波好好wo
中場右閘中堅一定要簽

前提有2億先

死都唔要古天奴同比爾連

宜個唔錯

前提有2億先

死都唔要古天奴同比爾連

希臘國家隊個個

yes manolas
守勁但用波好似麻麻地

Utt用波已經一般啦喎

UTT用波都一般?
季初d出波好好wo

比起碧基巴查呢d真係組織嘅差d囉
中場右閘中堅一定要簽

前提有2億先

死都唔要古天奴同比爾連

希臘國家隊個個

yes manolas
守勁但用波好似麻麻地

Utt用波已經一般啦喎

UTT用波都一般?
季初d出波好好wo

UTT 出擊我覺得OK
推到個波上去
長傳就好似唔多覺
但manolas 啲用波就...
佢應該靜係可以用黎守
不過買咩人都要有個好教練先
如果唔係後防出波都只係無效控球,為傳而傳
前幾年買到武士就唔洗煩
你唔覺成隊波個體系崩潰緊咩
前幾年買到武士就唔洗煩

佢同老鼠屎同一類型,實比人爆死
老鼠屎要配個靈活型,轉身快中堅
你唔覺成隊波個體系崩潰緊咩

美斯影帝碧基都退嘅話成隊就散緊
Since the 5-0 win against Celta on March 4th, Barça have allowed 13 goals in 8 games (1 clean sheet in their last 8 games) [md]
感動嘅係 有軌頂住
感動嘅係 有軌頂住

頂咩,人地個聯賽贏硬,豬一場硬仗好小事,用比高域唔用高圖斯就知會渣流灘啦,唔通好似巴豬咁,接近夫添都要險勝
感動嘅係 有軌頂住

頂咩,人地個聯賽贏硬,豬一場硬仗好小事,用比高域唔用高圖斯就知會渣流灘啦,唔通好似巴豬咁,接近夫添都要險勝

巴呢d垃圾就算啦
Since the 5-0 win against Celta on March 4th, Barça have allowed 13 goals in 8 games (1 clean sheet in their last 8 games) [md]

紙版中後場
安狗d戰術

明明第一季d防守幾好 又打回原型

Sorry其實係仲廢左

紙版中後場
安狗d戰術

Sorry其實係仲廢左

一直都唔勁 係巴禾聯賽求左好多次咋
今年達屎平平無奇咪

紙版中後場
安狗d戰術

Sorry其實係仲廢左

一直都唔勁 係巴禾聯賽救左好多次世咋
今年達屎平平無奇咪
達屎係廢,但更重要係中後場防守退化得太勁
比起2年前我地個陣幾乎冇變,除左龍, UTT, 蘿白
但人地祖記成隊波換過血咁,點打
Messi has scored 21 goals in 33 games against Real Madrid but hasn't scored against them since 2013/14 #fcblive [lesportiu]

唔覺達屎係廢 今季冇佢可能失更多分 但中後場真係
中場唔夠逼搶 後面又失位 有速度補救嘅小明又雪

甸尼 施利臣?
換血我地都有換啦 不過人地換走瘀血
我地換入瘀血 放走寶
仲有人迷達
近柱下下都救唔到 每場都有幾腳交比對面
點撚解巴狗永遠都要放個炸彈係龍門而人地強隊又識改
仲有人迷達

比起季初有進步囉 但唔係頂級龍門
仲有人迷達

唔係話迷達 但佢又唔係真係好差 但後生都仲有得進步姐 同埋今季佢算係較正常嘅一個啦
仲有人迷達

唔係話迷達 但佢又唔係真係好差 但後生都仲有得進步姐 同埋今季佢算係較正常嘅一個啦

完全唔覺一個門將神經刀係會進步
例如迪基亞進步係佢本身已經反應好快
達屎係而家西甲頭五都唔應該有正選
要後生不如買個後生又勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞