[又一次] 巴塞隆拿球迷討論區 (187)

1001 回覆
11 Like 21 Dislike
1415美斯入拜仁2球靚波 波台捧到美斯上天 牙朗變地底泥
琴晚牙朗入2粒 又捧到牙朗上天 美斯變地底泥
得啖笑

新舊登波台不嬲都唔係認真講波 而係亂捧 9UP架啦
有睇都知美斯前晚表現係點 真正隊友唔生性有咩計

小白果球入到真係成個勢會唔同
得啖笑

3比1同3比0唔同啦
今季有國王盃都話已經好好
得啖笑

3比1同3比0唔同啦
今季有國王盃嘅話已經好好
得啖笑

鳩白嗰野我都當保方夠好野
蘇亞雷斯咁樣射斜真係嘥料
得啖笑

鳩白嗰野我都當保方夠好野
蘇亞雷斯咁樣射斜真係嘥料

佢由16年開始已經係咁,不停儲印花
Rio Ferdinand on if Barça need new players: "Yes. There’s a lot of players there that you think to yourself they couldn’t have got in the Barça team 3 years ago. Too many names to mention. There are 5 or 6 in this team who shouldn’t even be putting on the shirt."

AG

馬斯
賭撚
Digne

除左馬斯同Digne
馬斯狀態跌有眼睇,但做後備輪換依然可以接受,安歷基將佢排先過UTT已經係一大錯

根本上季就應該放走煙,呢個不嬲係全體巴迷心聲
Rio Ferdinand on if Barça need new players: "Yes. There’s a lot of players there that you think to yourself they couldn’t have got in the Barça team 3 years ago. Too many names to mention. There are 5 or 6 in this team who shouldn’t even be putting on the shirt."

AG

馬斯
賭撚
Digne

除左馬斯同Digne
馬斯狀態跌有眼睇,但做後備輪換依然可以接受,安歷基將佢排先過UTT已經係一大錯

煙根本唔應該買
害疤多過救疤
三章幾野仲買返黎做乜鳩

AG

馬斯
賭撚
Digne

除左馬斯同Digne

煙根本唔應該買
害疤多過救疤
三章幾野仲買返黎做乜鳩

仲要二千萬
大佬同華拉堤就唔洗諗啦
古天奴可能有機但佢太耐無打中場

古天樂要比粒波佢舞喎,邊到岩踢
唯一好處可能係佢啲招牌遠射可以破大巴
大佬同華拉堤就唔洗諗啦

比拉子操返起啲重砲破大巴好過啦
以前啲重砲好j 到
大佬同華拉堤就唔洗諗啦

佢代唔代替到小白?

佢黎仲有個好處係同尼馬同呀蘇夾慣
大佬同華拉堤就唔洗諗啦

比拉子操返起啲重砲破大巴好過啦
以前啲重砲好j 到

佢14季初都係咁射,但飛機晒咋ma

皇馬防守唔係流,出個拿祖都守到下

皇馬守波勁在真係成隊一齊守,bbc基本上只留一個係前面。好老實依點係安歷基無可能叫到msn做既野,反而施丹得

巴爾賓斯馬好撚勤力
而且人地最主要係中場真係有活力

我睇法無論下季邊個做教練,小白唔可以再做主力中場,佢帶唔到活力比巴宜家條中場,上場佢同24係左路=災難級

Agger 所以我先覺得要買一個一線夾拉b

而家巴塞中場我覺得需要box to box多啲
即係維度,簡迪呢一類

要box to box 就要棄用影帝/ 打前一格

影帝打沙維個位

佢收皮啦
大佬同華拉堤就唔洗諗啦

你睇巴西隊睇到傻咩
古天奴唔夾尼馬
大佬同華拉堤就唔洗諗啦

佢代唔代替到小白?

No Coutinho is Lw Lm打中中係直頭差
球霸準備又無金球獎 要比牙朗追到了
大佬同華拉堤就唔洗諗啦

佢代唔代替到小白?

仲有個好處係國際賽後可以一齊收皮
大佬同華拉堤就唔洗諗啦

佢代唔代替到小白?

講講下 出年就2018年

大賽年 我疤前場
以拜淫攻力有利雲復出入兩球唔係太難既
只要唔自爆既話

皇馬防守唔係流,出個拿祖都守到下

皇馬守波勁在真係成隊一齊守,bbc基本上只留一個係前面。好老實依點係安歷基無可能叫到msn做既野,反而施丹得

巴爾賓斯馬好撚勤力
而且人地最主要係中場真係有活力

我睇法無論下季邊個做教練,小白唔可以再做主力中場,佢帶唔到活力比巴宜家條中場,上場佢同24係左路=災難級

Agger 所以我先覺得要買一個一線夾拉b

而家巴塞中場我覺得需要box to box多啲
即係維度,簡迪呢一類

No 小白老後我地係要核心 而拉b正正係一線嘅輔助/btb
大佬同華拉堤就唔洗諗啦

佢代唔代替到小白?

講講下 出年就2018年

大賽年 我疤前場

中後場咁點都收皮啦
千萬不好買古天奴

唔知有咩用
冇沙維開始已經冇得玩傳控啦
懶有原則唔買強度高ge防中,怪得邊個
我會話msn飄忽,後防老膠,但最大問題都係買人買得衰+教練問題,買咁多進攻球員,但落後果陣又唔擺大個頭

難聽d講,控控控,控你老母咩安歷基,即刻躝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞