[又一次] 巴塞隆拿球迷討論區 (187)

1001 回覆
11 Like 21 Dislike
落地慢 封唔實近柱呢啲問題成日都發生
上場utt烏龍又關佢事
好心強如巴塞就換撚左佢啦
on9 咁都可以怪達子 真係搞笑咩
到底用邊到睇波
達仔d反應真係唔算好喎
封位又柒
達子守波的確冇上季巴禾咁穩,但4月表現的確差,17年頭幾個月的確幾好

今季要捉戰犯未到佢
條後防咁撚樣
比紐亞保方你都假啦
而家好明顯係後防問題多過達屎問題喎
搭住馬斯碧基24,簡尼都會嗌頭寒啦
巴塞後防一直都唔係勁
都係成隊一齊逼加上控球在腳先顯得後防好似好穩健

後防問題大唔等於達屎冇問題
巴塞後防一直都唔係勁
都係成隊一齊逼加上控球在腳先顯得後防好似好穩健

巴防守不嬲唔係搵一個勁人就解決
而係成隊一齊迫搶,冇左迫搶+老化先放大成個問題

後防問題大唔等於達屎冇問題

亦都冇話達冇問題,只不過佢佔嗰part冇咁大
Liverpool have told Barcelona that Coutinho (24) isn't for sale. The midfielder is one of Barça's top summer targets. [via @TuttoMercatoWeb]

成隊波除左美斯,蘿白,細佬,小白,UTT外,基本上個個都係戰犯
成隊波除左美斯,蘿白,細佬,小白,UTT外,基本上個個都係戰犯

拉b刀是無辜的
Liverpool have told Barcelona that Coutinho (24) isn't for sale. The midfielder is one of Barça's top summer targets. [via @TuttoMercatoWeb]

送都唔要
羅士塗列巴 連拿 vv 巴禾 達屎 暫時俾我覺得最神係巴禾

vv狀態好嗰陣一定好過巴禾

1314冇傷vv
勁到不得了

送都唔要

貼錢都不了

1314冇傷vv
勁到不得了

vv 救單刀好勁

1314冇傷vv
勁到不得了

vv 救單刀好勁

巴禾係比到人一種穩定同安心係到囉
好似有佢係到後防就安全咁
vv最後果季勁到仆街
原本可以去其他隊繼續發光發熱
可惜斷腳,之後仲要去49000,仲要俾個老仆街玩
vv最後果季勁到仆街

以佢當年實力根本一線隊正選一定得 見住佢要打米堡 心都痛埋
vv最後果季勁到仆街

以佢當年實力根本一線隊正選一定得 見住佢要打米堡 心都痛埋

vv而家都好勁
成日撲世界波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞