[又一次] 巴塞隆拿球迷討論區 (187)

1001 回覆
11 Like 21 Dislike
條中場幾好都好,人地死守你就攻唔架啦,邊有位畀你射?
幾十年黎落後果隊都係希望靠燒味入波唔係冇原因的
Mascherano has been ruled out after feeling discomfort in his leg and will be assessed over the coming days.
丹狗係dybala 入波無慶祝埋一份行開左
“Mucha Fuerza"
Dortmund players paid tribute to Marc Bartra by wearing special t-shirts in the warm-up ahead of facing Monaco tonight...
貝拿度施華
小白接班人
貝拿度施華
小白接班人

He is Rm or cm?
未睇
丹狗係dybala 入波無慶祝埋一份行開左

特警b
貝拿度施華
小白接班人

未睇

cam cm/rm 都好似有打
留名
人地歐聯冠軍叫糊,走黎陪你班仆街踢波?
訓醒未呀買一線,人地見巴塞班撚屌場場風流波仲過黎陪你癲咩
都未計唔夠皇馬爭
條中場幾好都好,人地死守你就攻唔架啦,邊有位畀你射?
幾十年黎落後果隊都係希望靠燒味入波唔係冇原因的

岩呀,而且要高佬唔係要佢一定搶到第一點直接攻門
而係起碼做支點令其他球員有多啲起腳機會
等人地無咁易解圍,其他矮仔球員搶第二點都容易啲

你睇下賤種啲死球入波,好多時唔係直接攻門入
門前混戰一輪唔知點解就入

如果你成堆矮仔人地根本好易解圍
多一個高點,多一分混亂,特別最尾五分鐘一定係好多角球死球,係有用
貝拿度施華
小白接班人

未睇

踢法好似大衛施華
但b施華快好多
貝拿度施華
小白接班人

未睇

踢法好似大衛施華
但b施華快好多

d. silva 好好睇
今季巴塞中場近十二季最廢啦
小白廢左八成
拉子布斯態又唔穩

拉子成日冇得出
又要執手尾唔怪得佢
布斯同小白今季真係
小白廢左八成
拉子布斯態又唔穩

拉子成日冇得出
又要執手尾唔怪得佢
布斯同小白今季真係

小白三十幾仲想點
攻又要守又要
呢樣無得怪架喎
貝拿度施華
小白接班人

未睇

踢法好似大衛施華
但b施華快好多

d. silva 好好睇

下半watch watch sin
小白廢左八成
拉子布斯態又唔穩

拉子成日冇得出
又要執手尾唔怪得佢
布斯同小白今季真係

小白三十幾仲想點
攻又要守又要
呢樣無得怪架喎

冇怪佢
只係佢真係打得麻麻
又成日傷
比着以前小白疤應該冇咁慘
小白廢左八成
拉子布斯態又唔穩

拉子成日冇得出
又要執手尾唔怪得佢
布斯同小白今季真係

小白三十幾仲想點
攻又要守又要
呢樣無得怪架喎

冇怪佢
只係佢真係打得麻麻
又成日傷
比着以前小白疤應該冇咁慘

邊有得講以前
要講以前
一個美斯都撚狗咁撚啦
其實搞返好個中場先啦,中場失位搞到後防食屎

後防本身都唔勁

唔好再搵馬斯打防中,唔知點解佢係巴塞打親防中會變到好撚廢,中堅就還好
有冇手足睇波
有冇手足睇波

Me
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞