(勇者)Samsung S8/S8+討論區

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
我想等n8
應該指紋會去番個mon 度

好難講,技術係有,但要大量生產成本太高,S9機會較大,note8 就雙鏡頭加效能提升,支筆多d野玩咁
[quote]其實有demo你地會點樣試佢。。

今期賣點都係個Mon, 上YouTube睇2k應該好正

我寧願用番1080p
咁細個mon用2K 4K根本晒9氣
畫質提升既程度 老老實實肉眼隨時分都分唔到 但耗電量就多左勁多
可惜而家根本無高階機用1080[/
可以 自己較 s 7e 有720p 108b同埋2k 選擇

s7e用家表示較左1080p都唔覺慳得幾多電。
想問係咪有原廠玻璃貼? 唔想用TAOBAO 貨

三星原裝配件嘅mon貼只係膠貼

三星原裝配件嘅mon貼只係膠貼

http://www.samsung.com/tw/mobile-accessories/qreco-tempered-glass-g955-galaxy-s8-plus/
官網有, 不過HK未有
求助
s8用咗nanofixit冇跌過
但係啱啱發現花咗…用之前係冇花

花成點

唔明顯 但係肯定花咗
遲d補圖
有咩apps可以山左影相聲
有咩apps可以山左影相聲

是但google play搵第一個都係
點解新加坡版s8後面galaxy s8個字既
用緊6s有啲心動換s8添
用緊6s有啲心動換s8添

換!

ufs2.1

韓版都冇
我發現塊芒貼已經入哂塵
求助

花成點

唔明顯 但係肯定花咗
遲d補圖

我都用緊nanofitit

ufs2.1

咁慢
見人地R800 W200
求助

花成點

唔明顯 但係肯定花咗
遲d補圖

我都用緊 但無花
想買,但係周圍都好似冇s8+ 64既黑色
我發現塊芒貼已經入哂塵

x2 彎彎地

遲早搣左佢
求助

花成點

唔明顯 但係肯定花咗
遲d補圖

我都用緊 但無花

Edge個邊 見唔見到
求助

花成點

唔明顯 但係肯定花咗
遲d補圖

我都用緊 但無花

Edge個邊 見唔見到
有好多條好短既花痕

呢張好似清楚d 睇唔到可以較光d個mon
水貨雙卡黒色邊間買好?
我想等n8
應該指紋會去番個mon 度

好難講,技術係有,但要大量生產成本太高,S9機會較大,note8 就雙鏡頭加效能提升,支筆多d野玩咁

要打iphone呀
水貨雙卡黒色邊間買好?

鬼域有保養好似幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞