(勇者)Samsung S8/S8+討論區

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
s8+好貴,最後都係買左s8

有啦

訂左韓水

how much?

埋單6k,平過台版,貴過美版,但係冇野送
見price啲水貨舖賣成7000.8000,痴線
我諗港版應該都係5千尾
咩事 頭先見到 8 9千蚊
呢部野
呢部野

香港?
用緊ip7
有啲想換

有啦

訂左韓水

韓水有5CA…高通得4CA

BTW高通支援CDMA全網所以各有所長
呢部野

香港?

price .con

有啦

訂左韓水

韓水有5CA…高通得4CA

BTW高通支援CDMA全網所以各有所長

個人比較中意exynos多啲,感覺上比較慳電(例子s7e)
呢部野

香港?

price .con

如果照佢地咁賣,我平幾舊賣出去都賺幾舊水
用緊ip7
有啲想換

用緊ip7
有啲想換

講真 一路都覺得samsung 個設計勝過apple
用緊ip7
有啲想換

apple繼續不思進取
會爆炸,不了
BOOM
用緊ip7
有啲想換

apple繼續不思進取

嗚啊快d出
仲講爆炸既人真係好on9

煩到仆街

大半年前先攞住部碌柒周圍撲,咁快就可以100%放心

當日受害者
機係靚,但三叔呢個名真係要睇耐啲

受害者加一
我細妹就醒,一見有事就同我換機

煩到仆街

當日受害者

受害者加一

你平時係咪對個妹好差?
岩岩電話壞左, 亦都想出呢部...唔通個天都逼我要買水機...
岩岩電話壞左, 亦都想出呢部...唔通個天都逼我要買水機...

唔驚壞同第一水貴咪入手
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/208016/

三禾咁快到貨睇黎係搭即日機返
不過s8賣7880
我買只係用左6000,佢地好過炒iphone
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/208016/

不過s8賣7880

唔通港版係5998 / 6988

不過s8賣7880

我覺得建議零售價係。想平幾舊去細舖買,第一水應該冇啲積木機翻新機

不過s8賣7880

我覺得建議零售價係。想平幾舊去細舖買,第一水應該冇啲積木機翻新機

有無介紹 部機岩岩壞, 唉
用緊ip7
有啲想換

apple繼續不思進取

iphone 冇multi window
但我認為幾重要

定係我唔識用

煩到仆街

當日受害者

受害者加一

其實s7有乜事
第2水用家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞