(勇者)Samsung S8/S8+討論區

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
話說今晚蛇叔係YouTube有S8直播試玩
Ray Ma都有出咗開箱片

出機前一早睇哂外國啲review啦

一早睇嘅 睇哂 內地外國
好撚正😍

個套....

個套都無咩姐,幾安全喎

超級影響到佢果個劃時代設計feel

雖然話用唔用case係個人選擇
但我覺得人地整到無邊框
你又自己加返條邊比人 好奇怪
利伸鍾意全裸

一開頭係錫機啲玩耐左肯定鳩掟

我係一直裸機但非常錫機
依家部iphone 7+ 同S7 一啲事都無

我其實都錫
但係唔知點解次次裸左幾日就見到個mon有劃痕,之後鳩用算

成日同啲硬物擺入褲袋?
好撚正😍

個套....

個套都無咩姐,幾安全喎

但我覺得人地整到無邊框
利伸鍾意全裸

我係一直裸機但非常錫機

我其實都錫

成日同啲硬物擺入褲袋?

碎銀算唔算?
s8+手感點樣? 我部s8星期一先到

如果s8 同s8+ 個size 差唔多
換s8+會唔會比較好

鬼佬都覺得s8+太長唔順手,你諗你,想要大電定就手

8+ 大mon睇野睇片正啲

換s8+會唔會比較好

渣緊6.4”屌米mix表示都係用返細芒機算,用得耐覺得自己啲手指就黎斷

換s8+會唔會比較好

渣緊6.4”屌米mix表示都係用返細芒機算,用得耐覺得自己啲手指就黎斷

不過最衰韓版第一水s8冇藍色,如果唔係就perfect
話說今晚蛇叔係YouTube有S8直播試玩
Ray Ma都有出咗開箱片

出機前一早睇哂外國啲review啦

一早睇嘅 睇哂 內地外國

邊差度係內地

換s8+會唔會比較好

8+都係長s7e少少
闊度差唔多

換s8+會唔會比較好

8+都係長s7e少少
闊度差唔多

我自己有ipad諗住s8 算
好撚正😍

個套....

個套都無咩姐,幾安全喎

但我覺得人地整到無邊框
利伸鍾意全裸

我係一直裸機但非常錫機

我其實都錫

我反而會用 因為成日跌機, 同埋得鐘意用spigen個隻透明套, 可以自己改個背面
香港好快有
香港好快有

幾時? 同埋想要埋dex station
香港好快有

dex真係有用咩?屋企同公司都有office,同埋插多舊野好啞掟
香港好快有

dex真係有用咩?屋企同公司都有office,同埋插多舊野好啞掟

對我有用 屋企得部surface pro, 但而家只係愛黎娛樂用 公事上本來想買pc 但發現有埋dex就疊埋心水唔買pc 等佢
s8同有6gb ram就好
但得s8+有

但我覺得人地整到無邊框
利伸鍾意全裸

我係一直裸機但非常錫機

我其實都錫

成日同啲硬物擺入褲袋?

碎銀算唔算?

咁唔怪得啦
香港好快有

之前一早話26 發怖會,5月10 有得買 唔知係唔係
岩岩睇完蛇叔條片,見佢有段時間㩒app冇反應 然後佢就拎走部機
s8+ 128 9180

邊度?

邊度?

熱賣點, 但係price入面有再平啲

邊度?

邊度?

8031 鑲鑽石吖

邊度?

8031 鑲鑽石吖

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞