(勇者)Samsung S8/S8+討論區

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
係咪今日發布之後就賣?

訂咋,5月中先有

我覺得佢係想搞掂個bixby先上市,宜家好少野玩
係咪今日發布之後就賣?

訂咋,5月中先有

我覺得佢係想搞掂個bixby先上市,宜家好少野玩

I don't care 佢個bixby
佢慢慢更新都得,我要既係機
發佈左未?

好想快d入手
點解香港咁慢 唔夠貨派?
點解香港咁慢 唔夠貨派?

好似中國同香港都壓後
買就買plus 6GB ram版或者等埋 one plus 5 先

6gb好處係咩?
official今日連價錢都無公佈
仲要25號先賣街,真係
發現左樣野
s8無藍色
二手科技
人地都玩左成個月啦
3香港:多謝你於較早前登記購買Samsung Galaxy S8/ S8+ 。請於今日下午5時後到3網站 http://bit.ly/3HK-Samsung-S8 優先訂購手機兼享高達$3,000禮遇。謝謝!
發現左樣野
s8無藍色

首發s8冇
s8+有
買就買plus 6GB ram版或者等埋 one plus 5 先

6gb好處係咩?

自己睇下ST用6GB加上GEN CPU 部3T屈到時間幾接近S8
發現左樣野
s8無藍色

首發s8冇
s8+有

我知,其他國家s8有無藍色?

6gb好處係咩?

自己睇下ST用6GB加上GEN CPU 部3T屈到時間幾接近S8

各大電訊商有plan 跟機plan未
另外雖然 S8/S8+ 未有價格公佈,但廠方新聞稿就發表了兩款產品可選型號與色款。其中 6.2 吋螢幕 S8+ 就具備幻紫灰、星夜黑及珊瑚藍三色,並分別提供 4GB RAM、64GB 內存及高配 6GB RAM、128GB 內存兩個版本。而 S8 就只具幻紫灰及楓木金色款,及 4GB RAM、64GB 內存版本。S8/S8+ 均具雙卡功能,並均在 5 月 25 日正式發售。

另外雖然 S8/S8+ 未有價格公佈,但廠方新聞稿就發表了兩款產品可選型號與色款。其中 6.2 吋螢幕 S8+ 就具備幻紫灰、星夜黑及珊瑚藍三色,並分別提供 4GB RAM、64GB 內存及高配 6GB RAM、128GB 內存兩個版本。而 S8 就只具幻紫灰及楓木金色款,及 4GB RAM、64GB 內存版本。S8/S8+ 均具雙卡功能,並均在 5 月 25 日正式發售。

s8 冇黑色
電訊之都香港慢人成個月都未有貨
電訊之都香港慢人成個月都未有貨

三星唔鐘意香港人掛
s8無黑色?
s8無黑色?

s8無黑色?

s8無黑色?

s8無黑色?

屌老母要人買水,仆街三叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞