(勇者)Samsung S8/S8+討論區

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
求助
s8用咗nanofixit冇跌過
但係啱啱發現花咗…用之前係冇花
啲人話又一城有demo

太遠,不了
仆街,外國人同本地人唔同價,退埋稅7%,都要6300

點解會唔同

唔知 上網睇7xxxxx,現場990000,篤返個Rate,計埋Tax Free,走都走唔切

s8+ 64同128 以後刷機有冇分別
有分別就買64gb 算
啲人話又一城有demo

去緊 陣間影幾張相上黎
想問水貨巴打用唔用到Samsung pay
啲人話又一城有demo

太遠,不了

銅鑼灣就有
其實有demo你地會點樣試佢。。
啲人話又一城有demo

太遠,不了

銅鑼灣就有

銅鑼灣邊度呀?
又一城有booth呀
行貨細機唔諗住出黑色?

遲啲出呱

今期賣點都係個Mon, 上YouTube睇2k應該好正

我寧願用番1080p
咁細個mon用2K 4K根本晒9氣
畫質提升既程度 老老實實肉眼隨時分都分唔到 但耗電量就多左勁多
可惜而家根本無高階機用1080

睇某d post話,2k 係 sup VR,用VR睇1080會有粒粒
求助
s8用咗nanofixit冇跌過
但係啱啱發現花咗…用之前係冇花

花成點
[quote]其實有demo你地會點樣試佢。。

我寧願用番1080p
咁細個mon用2K 4K根本晒9氣
畫質提升既程度 老老實實肉眼隨時分都分唔到 但耗電量就多左勁多
可惜而家根本無高階機用1080[/
可以 自己較 s 7e 有720p 108b同埋2k 選擇
啲人話又一城有demo

去緊 陣間影幾張相上黎

我都諗著聽日去試,諗緊藍色定紫灰

行貨細機唔諗住出黑色?

遲啲出呱

其他色唔多掂

應該會遲啲先有
想問水貨巴打用唔用到Samsung pay

今日睇完實物,係幾靚但好似有D長,定係等埋note8先
我想等n8
應該指紋會去番個mon 度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞