(勇者)Samsung S8/S8+討論區

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
全版玻璃貼會影響到個觸控,同埋係痴唔實,一挑個邊就甩

係咪淘返嚟😂

係香港買,不過應該係淘寶貨黎

我嗰張都有小小影響,最頂成日禁唔到不過就超實唔會甩

你地用咩牌子/邊到買🙈

淘寶,香港嗰啲貼都係淘寶返嚟,賺你幾十

用iPhone都入嚟s8討論區係咩心態

我兩部都有用喎
咪話咗部s8+ 用唔到囉,追下post啦之前post咗部s8+岀黎啦
電話都聽唔到咁點用samsung部電話
吊,一個星期前買咗部s8+ ,今日聽電話果陣人地聽唔到我講乜,試下插earphone打返俾人,人地都聽唔到,上網睇下點算,原來都有幾多人有咁嘅問題

你係邊到買?

澳洲
吊,一個星期前買咗部s8+ ,今日聽電話果陣人地聽唔到我講乜,試下插earphone打返俾人,人地都聽唔到,上網睇下點算,原來都有幾多人有咁嘅問題

你係邊到買?

澳洲

韓版暫時冇事

你係邊到買?

澳洲

韓版暫時冇事

韓版咩事都無
由一開頭紅moon,咩reboot都無遇過

你係邊到買?

澳洲

韓版暫時冇事

未有事姐

你係邊到買?

澳洲

sor廿幾頁冇追呀
澳洲咁慘呀
我新加坡

earphone都唔得多數software有事
係台北玩完真機

返香港可以訂 s8+

s8我用手渣覺得有d細 ,s8+ fit晒,又有黑
行貨幾時先到香港出
垃圾打手post
行貨幾時先到香港出

機都未有得試
係台北玩完真機

返香港可以訂 s8+

s8我用手渣覺得有d細 ,s8+ fit晒,又有黑

s8+ 黑色唔係貴d咩
垃圾打手post

垃圾葡萄友
而家邊度有機試
行貨幾時先到香港出

機都未有得試

你夠堅定唔買既可以去鬼域試
而家邊度有機試

行貨幾時先到香港出

機都未有得試

而家邊度有機試

行貨幾時先到香港出

機都未有得試

鬼域 有demo stand咩1
行貨幾時先到香港出

機都未有得試

聽日去撚吓先
點都等到行貨買
而家邊度有機試

行貨幾時先到香港出

機都未有得試

鬼域 有demo stand咩1

行埋去問啦可能唔係間間間有掛,我係德福沙田都有得試

你係邊到買?

澳洲

我用緊澳洲版s8又冇事喎

安心使用中
S8係咪淨係得淡灰色&淡紫色?
會唔會過多兩個月出新色??
唔想要淡紫同淡灰
根據三星今日發出的新聞稿顯示,S8 4GB + 64GB 雙卡版的建議零售價為 $5698,有幻紫灰、楓木金兩種選擇; 而 S8+ 4GB + 64GB 版本建議零售價則為 $6398,有幻紫灰、星夜黑、珊瑚藍三種顏色。至於 6GB + 128GB 版本的 S8+,原來只限香港、中國以及韓國發售,建議零售價為 $6998。三部機同樣會在 5 月 25 日正式發售

source:eprice
啱啱係play store搵唔到淘寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞