(勇者)Samsung S8/S8+討論區

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
屌你個系,想買水貨算鳩數,8895同835差幾多?分別係咩?

有興趣買水

2粒u都係數10nm,分別在於835支持全網通。
但買水貨要注意水貨唔支持samsung pay

全網通姐係點? 香港用唔用到?
去左發布s8+機身都係比s6橫幾mm
係高左姐 我諗我會買+版
真心想轉 用緊iPhone6s 見到iPhone7冇左3.5耳機位唔慣
想轉s8
最好等多幾日,應該有台水架啦。韓水真係唔係幾好用,冇volte又冇雙卡,除非你要128

韓水128 係4gb定 6gb ram ?
好想買,真係等唔到
想問note8有冇話會幾時出?

想問s8+同note8除左枝筆外主要既分別仲有咩?

價錢應該會貴過s8+?

5月25號出

更新完 有冇變到
咩顏色 戴左套咪又係黑色

係藍色

imei貼紙 撕出黎放埋一邊

k版更新左,有冇人升左 係咩黎驚中伏
想問韓水係咪香港所有電訊商都用到?
最好等多幾日,應該有台水架啦。韓水真係唔係幾好用,冇volte又冇雙卡,除非你要128

韓水同台水有咩分別
從來都買行貨,今次想買水
同埋feel到好多人都同我一樣想買水
價錢都冇
都可以咁多人訂左
有冇巴打講下續航點

https://youtu.be/sx2Lnhth5qg
睇完有d擔心
第一水無黑色 咁第二水幾時到

韓水同台水有咩分別

台水用咩u

我都更左,係解決紅moon問題

另外,想問有冇針對*** 自家u優化嘅browser?
原來台灣預售s8都係得兩隻色(紫+金)...
我部韓版s8更新完覺得部機熱左

韓水同台水有咩分別

台水用咩u

我都更左,係解決紅moon問題

另外,想問有冇針對*** 自家u優化嘅browser?

我未更新前default用最佳化顯示都冇紅mon問題,宜家更新左轉其他都冇事了
想問下邊度買s8+128最平
諗緊要黑定藍好
想問下邊度買s8+128最平
諗緊要黑定藍好

肥花
韓水個相機聲原來熄唔到...要ROOT
原來台灣預售s8都係得兩隻色(紫+金)...

台灣幾時有得賣?定已經賣緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞