(勇者)Samsung S8/S8+討論區

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
真係垃撚圾
無野送,s8無藍色,遲人地一個月
s8無黑色?

屌老母要人買水,仆街三叔

知唔知 水貨s8 賣幾錢
s8無黑色?

屌老母要人買水,仆街三叔

知唔知 水貨s8 賣幾錢

依加都貴貴地...s8約6000
等多一星期台水到貨
應該會再平小小
s8無黑色,咁唯買s8+,仲諗緊要唔要plus好
eprice啲料好快又好堅
收到風 SRP 如下

S8 5,698
S8+ 4G+64G 6,398
S8+ 6G+128G 6,998
收到風 SRP 如下

S8 5,698
S8+ 4G+64G 6,398
S8+ 6G+128G 6,998

原來前面有人講左
買就買plus 6GB ram版或者等埋 one plus 5 先

6gb好處係咩?

自己睇下ST用6GB加上GEN CPU 部3T屈到時間幾接近S8

sorry , 唔明
應該係預訂冇黑色啫,台灣都係咁
s8無黑色,咁唯買s8+,仲諗緊要唔要plus好

其實orchid gray都好靚
另外雖然 S8/S8+ 未有價格公佈,但廠方新聞稿就發表了兩款產品可選型號與色款。其中 6.2 吋螢幕 S8+ 就具備幻紫灰、星夜黑及珊瑚藍三色,並分別提供 4GB RAM、64GB 內存及高配 6GB RAM、128GB 內存兩個版本。而 S8 就只具幻紫灰及楓木金色款,及 4GB RAM、64GB 內存版本。S8/S8+ 均具雙卡功能,並均在 5 月 25 日正式發售。

楓木金即係咩色

想要黑色or銀色
另外雖然 S8/S8+ 未有價格公佈,但廠方新聞稿就發表了兩款產品可選型號與色款。其中 6.2 吋螢幕 S8+ 就具備幻紫灰、星夜黑及珊瑚藍三色,並分別提供 4GB RAM、64GB 內存及高配 6GB RAM、128GB 內存兩個版本。而 S8 就只具幻紫灰及楓木金色款,及 4GB RAM、64GB 內存版本。S8/S8+ 均具雙卡功能,並均在 5 月 25 日正式發售。

楓木金即係咩色

想要黑色or銀色

土豪金啲fd?

楓木金即係咩色

想要黑色or銀色

土豪金啲fd?

yes

楓木金即係咩色

想要黑色or銀色

土豪金啲fd?

yes

屌 成部都係金色

楓木金即係咩色

想要黑色or銀色

土豪金啲fd?

yes

屌 成部都係金色

睇過下片
金好似唔係劣到仆街既

楓木金即係咩色

想要黑色or銀色

土豪金啲fd?

yes

屌 成部都係金色

睇過下片
金好似唔係劣到仆街既

灰色明明都好靚,又冇黑色咁易變指紋收集器,點都唔會揀金啦吓話

楓木金即係咩色

想要黑色or銀色

土豪金啲fd?

yes

屌 成部都係金色

睇過下片
金好似唔係劣到仆街既

灰色明明都好靚,又冇黑色咁易變指紋收集器,點都唔會揀金啦吓話

只具幻紫灰及楓木金色款
仆街 究竟係紫定灰
好難捉摸

楓木金即係咩色

想要黑色or銀色

土豪金啲fd?

yes

屌 成部都係金色

睇過下片
金好似唔係劣到仆街既

只具幻紫灰及楓木金色款
仆街 究竟係紫定灰
好難捉摸

紫灰好似真係紫紫地
有D基味麻麻地

土豪金啲fd?

yes

屌 成部都係金色

睇過下片
金好似唔係劣到仆街既

只具幻紫灰及楓木金色款
仆街 究竟係紫定灰
好難捉摸

紫灰好似真係紫紫地
有D基味麻麻地

咁咪即係s8 兩隻色都係伏

土豪金啲fd?

yes

屌 成部都係金色

睇過下片
金好似唔係劣到仆街既

只具幻紫灰及楓木金色款
仆街 究竟係紫定灰
好難捉摸

紫灰好似真係紫紫地
有D基味麻麻地

咁咪即係s8 兩隻色都係伏

http://www.techradar.com/news/latest-samsung-galaxy-s8-leak-reveals-possible-pricing-and-colour-options
比條拎大家SEESEE
蛇叔直播緊xperia xz premium
等有真機睇先決定
最想買藍色,試下6+接唔接受到先
金同銀會唔會望落好似

s7e 金同銀記得好似幾似
S8會否全球┌火爆┐登場呢
S8會否全球┌火爆┐登場呢

應該唔會既
外國唔係出左排啦咩 都無咩事
紅mon都解決埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞