(勇者)Samsung S8/S8+討論區

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
BOOM

唔知有冇6Gb ram呢

有,不過貴到你唔會想買
7000買android點解唔買iPhone

利申用op 3T

因為iPhone冇快叉嗰啲
sony都好過佢
利申pro6plus

其實冇定律話俾幾多錢就一定要買邊部電話,主要睇個人喜好,你話唔值,其實可能iphone成本仲低(鳩嗡)
7000買android點解唔買iPhone

利申用op 3T

因為iPhone冇快叉嗰啲
sony都好過佢
利申pro6plus

其實冇定律話俾幾多錢就一定要買邊部電話,主要睇個人喜好,你話唔值,其實可能iphone成本仲低(鳩嗡)

ip就算4k都唔用
三叔垃圾都仆街, s7 edge 我一岀個時即買,個mon 用吾夠一年已經壞左兩次
三叔垃圾都仆街, s7 edge 我一岀個時即買,個mon 用吾夠一年已經壞左兩次

想知個斜邊除左反光有咩卵用?

你都好垃圾 吾你老母

必入 心動中
想買但有2 個考慮
1. 曲mon唔實用
2. 指紋位太7 ( 但我未用過指紋解鎖既機, 應該唔難適應?)

等容易爆 mon
離一離題
有冇s7用家 呢排升左7.0後個speaker唔work
今朝個alarm唔work搞到我起唔到身我先知出左問題
s8有冇同樣問題
利申s7用家 琴日升之前都仲有聲
問題多多 再搞唔掂就轉會算
想買但有2 個考慮
1. 曲mon唔實用
2. 指紋位太7 ( 但我未用過指紋解鎖既機, 應該唔難適應?)

指紋出左咁多年都未用過?
想買但有2 個考慮
1. 曲mon唔實用

仲用緊nexus5
so far so good. 諗住係時候換 唔知s8 定等note8/nokia好
想買但有2 個考慮
1. 曲mon唔實用

1. 係直頭冇用,只係望落靚啲
2.習慣左應該冇問題,我以前都唔習慣個指紋係後面。我相信下一代佢一定改返。
想買但有2 個考慮
1. 曲mon唔實用

1. 係直頭冇用,只係望落靚啲
2.習慣左應該冇問題,我以前都唔習慣個指紋係後面。我相信下一代佢一定改返。唔會擺係相機隔離
想買但有2 個考慮
1. 曲mon唔實用

仲用緊nexus5
so far so good. 諗住係時候換 唔知s8 定等note8/nokia好

nokia 9 傳會用 Zeiss dual camera 影相一定靚好多,不過可能Q4先會推出街,到時又會有好多選擇
離一離題
s8有冇同樣問題

s7e 升左7.0都係咁
uncheck左 gradually increase volume 先正常返
離一離題
s8有冇同樣問題

s7e 升左7.0都係咁
uncheck左 gradually increase volume 先正常返

detail
部垃圾S7 edge封緊塵
Samsung真係無下次

咩事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞