(勇者)Samsung S8/S8+討論區

1001 回覆
25 Like 60 Dislike
香港幾時有demo

樣 手感ok
其他不予置評

S8 唔錯,如果係行ios嘅話

iOS越改越戇鳩

個個 iuser 不願面對
排排坐,show 俾佢睇,你都未搵到 icon 我已經睇到我想睇既野
之後佢地就會講。。。用慣左轉唔到呀
佢地食屎食到唔識食野架啦

巴打啲偏見都幾嚴重下
用慣左轉唔到相信無論用咩作業系統都一定有人係咁樣講架啦

唔係,我雙槍,兩部都有
我只係指出俾佢地睇,世界已經行前好多步,但佢地唔肯接受,沉迷 icon 都冇計架
widget 都未有得玩,舊時就話搞到掃 mon 慢,家下唔會啦下嗎。。

Ios10 其實係有widget嘅
Show喺notification center 度

仲話雙槍

樣 手感ok
其他不予置評

iOS越改越戇鳩

排排坐,show 俾佢睇,你都未搵到 icon 我已經睇到我想睇既野

巴打啲偏見都幾嚴重下

唔係,我雙槍,兩部都有
我只係指出俾佢地睇,世界已經行前好多步,但佢地唔肯接受,沉迷 icon 都冇計架
widget 都未有得玩,舊時就話搞到掃 mon 慢,家下唔會啦下嗎。。

仲話雙槍

原來呢d叫 widget 我真係幾撚大開眼界呀
快d出快d出快d出

5月頭有未

要買比女人

佢岩岩跌左部S7

iOS越改越戇鳩

巴打啲偏見都幾嚴重下

唔係,我雙槍,兩部都有

仲話雙槍

原來呢d叫 widget 我真係幾撚大開眼界呀

極不方便,要睇日期焗你去嗰頁睇
利申用緊ip7

iOS越改越戇鳩

巴打啲偏見都幾嚴重下

唔係,我雙槍,兩部都有

行前

咪由佢地繼續打飛機囉
有本事就連同google有關既野都唔好用
活番係apple自己生態圈入面 做隻真。idog

Google好多野都好用呀
冇人盲撐apple喎,係得啲人有盲踩apple
啲人唔知有冇用過Apple product就係當亂講
htc 5月16號有新機發佈
好似叫 ocean
s8 ufc 2.0
s8+ ufc 2.1 快50%
https://www.youtube.com/watch?v=w_dTXKhFWtE

好似幾好J咁

依加黎講過唔到呢啲暴力測試會覺得部手機好廢
用緊s8 感覺良好
用緊s8 感覺良好

電用到幾耐
三粒鐘 廿percent
https://www.youtube.com/watch?v=w_dTXKhFWtE

好似幾好J咁

依加黎講過唔到呢啲暴力測試會覺得部手機好廢

其實係睇完呢啲暴力test 令我敢裸跑連moon 貼都唔痴

好過部垃圾iphone 7

想換唔知部iphone 7 trade 到幾錢
聽日送貨
紫灰色

HTC 失左先機。。。我等佢等到唔想等
聽日送貨
紫灰色

頂,你地係邊度訂快咁多,垃圾淘寶

3粒鐘得返20%?
一日洗唔洗兩叉

3粒鐘得返20%?
一日洗唔洗兩叉

用左20%?
s8 4gb ram夠唔夠用?

會唔會成日同我kill背景apps?
聽日送貨
紫灰色

頂,你地係邊度訂快咁多,垃圾淘寶

澳洲上台機
買埋 nuglas full screen protector 加 spigen 套

3粒鐘得返20%?
一日洗唔洗兩叉

用左20%?

有 QC3.0 已經唔太怕
快到 hihi , 遲下 4.0 真係唔知點

3粒鐘得返20%?
一日洗唔洗兩叉

用左20%?

有 QC3.0 已經唔太怕
快到 hihi , 遲下 4.0 真係唔知點

hi你老母咩

人手filter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞