[retaker]2020圍爐區 I WILL BECOME ANOTHER PERSON! (3)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
https://lihkg.com/thread/1997970/page/40
尋日啲dse人一考完就衝曬上去問grade
有條友係到放山埃 話咩mc 36/45拎硬4 因為佢自己都4左之後就比人圍屌
條友講講下走去講咩 佢中英文都有* 又challenge人叫人貼dse成績表比較下
之後有個巴打貼左張六科5**既成績表(但無username) 佢就係到打稻草人 話人最鍾意睇呢啲成績打飛機 又話張野係google(但又無證據
之後叫佢貼返自己張cert就笠左水
今日又唔知做咩上返水 結果又開始比人圍屌
話咩係女朋友到所以無cert貼住
你睇最尾一兩頁
開咗啦
周圍話人拎4個條友
話自己陪緊女朋友 唔得閒自貼cert
我都覺呀
所以咪要話返比個位ching聽 其實都大機5
當係幫自己積下福祈求條curve低啲
咁慘
但咁就真係冇乜機會升分了
見到都驚自己冇撳,岩岩check左,發現原來撳左,虛驚一場
你都係700人其中一個
唉 考完數好心散
今日溫得好唔efficient
聽日再戰,抖下先都ok
尋晚就係咁諗
今日都係溫一陣就睇電話咁 我諗加埋溫得兩個鐘內同埋我啲卷做得差唔多 黎緊幾日應該要咪notes
諗緊買唔買多本mock做好
可能第一科考得衰啲既話會有動力啲
你set好一係抖一日,想溫下就背下書,反正physics係elective多少少嘢背,再加碼就睇下past paper,最後先搵新嘢做
加油呀大家 頂住!!!
+1
諗住今日執執平時啲common mistake
你個陣有冇睇alevel卷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞