[retaker]2020圍爐區 I WILL BECOME ANOTHER PERSON! (3)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
一科叫commerce嘅濕鳩
同埋中英文

Me文盲
Stat好撚難喎
戇撚柒鳩唔知佢做乜柒
一味喺度sub sub sub,我又好抗拒背書
炒咗,之後唔想再見到stat同applied maths
想統計下
有幾多retake巴絲未考完
考完
未考完
根本好多retaker都無account,仲有大把elective未考,始終dse主科除咗maths其他都好大風險,retake又相對多啲時間點,都搵科elective背下操下
點都
上嚟吹下水都得不過都唔好咁易比連登仔fake兩句影響心情
同唔好對答案差唔多道理,喺度噏兩句中文綜合輕鬆45/50無後果,比人擾到敵就唔好
希望今年中文可以唔使再Lv1
係得我咁無聊
幫你集氣
覺得考成點?
點都好過上年
上年U231
希望今年可以223
更正:U213
我舊年都係lv1 1122
咁你自己都覺唔得嘅,咪睇下之後條路點行,就算覺得考得再好都要諗定最壞打算,現實就係現實
咁又真係未放榜一切都有變數,亦可以係今年收低咗,如果一般人問retake好唔好我九成答唔好,不過你到依步就睇下點行跟住嘅路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞