[retaker]2020圍爐區 I WILL BECOME ANOTHER PERSON! (3)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
記得上年我比卷二+sba carry
答左文物保育個條
佢意思係 當你想入個科28分 lq
你上年24分 數學5 chem5咁啦
咁就唔好諗住可以當自己數學又拎到** chem又** 然後就會成功升到4分入到個科
因為兩件事同時發生既機會係微乎其微
打得hea咗啲,要實際啲囉簡單嚟講,星星真係唔係咁易aim,dse無一科話係背晒就掂
要顧住背muscles打hea左比人話啦
依個ok,要睇埋你比幾多努力,點解衰第一次咁啦,我第一年就係ff到爆,提下大家唔好諗住可能我好彩ls5**,5**又加分,入到lu,要有分散投資
非常同意,從來升2個grade都一定係比嗰啲第一年大失手啱啱喺cut-off下面嘅人,唔會有咁多大升grade童話。

務實啲咁講,心理夠冷靜肯定可以升一個grade。難得今年嗰班考生一定係心理質素最差嘅一屆,大家只要夠淡定,相信自己唔識人哋都唔會識,肯定可以考得好!!!
救命,成個sem唔知做咗啲乜,就快final,未溫過,不過都好快要搞,仲要同pt玩,爽皮
依家開咗波,唔記得講,千祈唔好對答案,只要你唔係full,你就會不停諗,錯依一題會唔會搞到我無咗一個grade,你永遠都唔會解脱,只有真去到派成績你先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞