[retaker]2020圍爐區 I WILL BECOME ANOTHER PERSON! (3)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
都無唔開心既 dum心口多啲
休息一晚啦 聽日再戰physics
出黎呢個結果其實都比想像中好
幾好wor,rd嚟講兩粒星只要唔係ls度嚟就幾夠玩,不過又多咗個lv5+加分,千祈唔好膨脹,我個friend早兩日做19dse maths mc話full,今日話撞咗十條
咁今日份MC真係難過19年嗰份嘅,加埋啲試場嘅緊張嘅元素可能真係會差好多

我今日考試嗰陣心跳都好似大聲咗
真呀 我今朝仲同你係隔離post吹水
點知八點四入到個場 已經對緊卷 嚇撚到我仆街
我嚴重懷疑係個試場主任早左
要真係有**先係 上年我係5條5...
如果早入去可能仲緊張

利申兩份卷都有收到張黃色卡仔提我收埋手提電話
咁樓主睇實physics粒星夠玩,首先你maths點都一粒星甚至兩粒,萬一真係得一粒只要有physics做保險就絕對有得玩,不過retake交大學學費無得減好抌心口🤦🏻‍♂️
**都無?
諗住搏一科**可以慳返多少loan做生活費
咁就唔洗點補習 可以專心飲廁所水搏盡無悔
我18咪連五條五都無,信自己就得,真係知個root of failure唔好呃自己未盡力啫就得
因為係combine毛都無條不過入到算
真呀 今年無論成唔成功都已經搏盡無悔左
多謝有你地呢班上岸old seafood既支持
physics幫唔到手,當年9做驚到傻唔知點搞個五出嚟,本身18dse ot又無physics x10,19又無啦啦有x10,ot好女仔少人讀phy,所以就算得兩科x7有星,都應該夠入
嗰陣18見有個中同best 5 26入到cu archi,心諗咁好彩,佢同我講你努力咗個天會比埋剩低嘅你,我一年落嚟覺得真係你要努力咗先先至會有奇蹟
好多女仔
咁啱打錯字係依個位,其實入面成班毒j圍爐only(including me)
講起 如果收分分數唔變 原來我core升一分已經貼住weighted score個lq
希望做到你師弟(隔離科)
其實唔多鐘意poly不過無得揀,你考好先再睇下係咪真係想入rd,imaging條stream其實唔洗請咁多人聽聞,你諗下就算一間新醫院要幾多個imgaging啫,不過我9噏無後果勿盡信
我想讀radiation therapy呀 雖然驚比twc做爛巿同埋一年收得好少
不過比起好似個technician咁幫人照完mri就下個
我比較鍾意同個patient接觸耐啲
得二十個位?info day印象,要高gpa爭,依個就缺人暫時,不過再讀個四年,東大都出好多個
係呀 今年year1好似係第二屆
我下年入既話 到grad個陣已經有兩屆東大既人
未必咁易有工開
計埋fg係三屆
無計想做就讀咗先
真 讀完再諗
唔得最多咪轉行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞