[retaker]2020圍爐區 I WILL BECOME ANOTHER PERSON! (3)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
🥰
想問未正式但將會quit 係咪可以照係jupas個system到declare自己冇degree 然後開jupas account?
有人會知?
應該唔容易證明無人知?
應該唔得架wo
印象中好似jupas會同大學個system check?
就快1001
下年繼續retake
急不及待想玩玩了
考完後變全職廢青
今年咁做廢青算啦
依家自學緊M2,比起M1有點難,覺得好抽象
level 3 here,嗰陣見成班友都係phy chem bio m2咪照上,發覺又無weighting,又食晒m0啲時間,最後學到d同in就放棄,之所以要retake或者retake得咁辛苦就係因為唔識棄機,應該phy chem bio棄一科之後爆,咁有兩粒星都叫有得搏,最後科科死拿住令到一粒星都無,搞到條路好難行
上面都無留意大家考成點,真係抖還抖唔好無諗定點填choice,到你出咗成績得嗰少少時間好易個人一亂就填錯
我依幾日睇左唔少大學既programme 資料😂,鎖定左兩三個programme ,十五十六緊
你之前無話aim住乜嘢嚟讀書咩,上網睇還睇,要知晒有乜好同唔好,最好有讀緊嘅人問,舉個例mls/rd叫就叫五寶,不過你grad嗰陣係咪仲咁少競爭,到底你會唔會要轉行,除咗嗰科係乜嚟,第時點好緊要,你都唔想入科神科speech and hearing之後無工開
我有aim住,只係我依家心水想讀個兩至三科,每個都好似幾好咁,諗緊最後邊科好
介唔介意講下係乜科,或者大概係商定醫療,好似pt ot睇落好似,其實做嘅嘢都差好遠,要睇真d
主要分ibba/ science 依兩方面既科,science 既話我係想讀stat個邊/maths(不過我應該讀唔掂大學數)😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞