[retaker]2020圍爐區 I WILL BECOME ANOTHER PERSON! (3)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
預辛苦就得,讀專科人地去玩你就溫書,不過都大把人陪你無retake嗰種孤獨
由第一個post開始已經係度,18–>19dse,嗰陣自己無account圍爐依家自己上咗岸咪講下心得又好,吹下水又好
3都入到
我都係暴大
小妹想同你做同學
小妹
真絲無人信
[im]https://i.lih.kg/540/https://na.cx/i/R3vtbGO.png[/img]

nursing都唔引擎啦
起碼技術移民多啲地方有分加
要過到3先有得你揀
你話我廢都好,自問平時啲friend可以好夜瞓,自己完全唔捱得夜,點返shift,咁無人想對住厭惡嘅嘢睇你有幾接受到,自己還好不過可免則免,最後係自己唔份氣低分咪retake囉,要入nursing 18dse入咗
諗返轉頭可能報social work會好過engine好多
好睇你個人接唔接受到個套mindset架喎
利申身邊有人讀緊
反而第一年on99,搞到我一係retake一係engine焗上先有今日,如果報咗其他嘢想將就下唔知會點
你個分直接reju應該都入到
仲要呢科係hku 要internal transfer應該係最低gpa既一科
係覺得 如果本身對社會好有一套自己既睇法 就唔係好啱呢一科個field好多野會為你帶黎無力感
同埋同理心真係唔係人人都有
同埋唔知咩事 聽講今年都多fm quit
可能都唔係想像中咁好?
不過升分失敗 佢應該都係我first choice
大家越嚟越覺得唔可以行以前格硬讀嗰套,今時今日quit U都好common最緊要走得早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞