[四月新番]《數碼暴龍:》 (2)

1001 回覆
44 Like 7 Dislike
原來東映放左第一話上youtube
https://www.youtube.com/watch?v=1I91-tJD_oI
屌成套劇場版放係頭三集
上集尾話美軍個邊出事
都諗會唔會變奧米加
但覺得一開頭變就太on9
可能之後搵一兩集重製滾球獸的誕生
咁快出奧米加
之後會唔會有X抗體呢?
有埋X抗加入去就正
老玩家串唔起新仔
X抗只會得奥法獸
屌 你地睇得咁撚快
一入黎就中左劇透
導演:扮咩呀 一早睇過哂架啦你地
仲諗住會進完全體
點知
你個drive都幾多野,記得你當年係高登有share過?
其實是咪得廿幾集貨仔渣
好在我醒,一碌碌最底搵link
節奏同上一集一樣咁快,快到我有啲擔心佢到後來會無貨賣
勇氣同友情都返哂黎,至少第一次打王(應該係完全體),見到兩隻成熟期係有合作打贏,都算係貼合主題。
之不過第一集就暴走特急,第二集就我們的戰爭遊戲,
斷估之後唔會又叫埋唔同平行世界嘅主角黎打過掛?
其實咁早見到奧米加我有啲不安,
要不就係奧米加係前中期會作為打唔贏王,太一大和陷入重大危機,靠奇蹟外力引發嘅強力援助
(即係之後會有更勁嘅,或者佢地幫奧米加過場劇情諗到好嘅處理),
亦有可能就係其實佢地無貨賣,只可以靠gimmick或某隻數碼獸賣情懷(成日做架啦)。

暫時傾向睇前者,第一,依加只係出左兩個角色,仲要等集數推動劇情帶其他人出場,第二,奧米加作為舊版01實力頂峰,用呢種方法過王過劇情,都算合理嘅做法。但合理唔代表咁做最好,因為奧米加作為舊版01實力頂峰,超越佢意味劇情要能夠要解釋到點樣超越同原因。

暫時都滿意嘅,除左唔識日文,大多靠估之外
仲有隻王根本同超惡魔獸同一個老母生
未睇熟肉 追post已經劇透唒
屌你咁快有人劇透

2集熟肉中字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞