[四月新番]《數碼暴龍:》 (2)

1001 回覆
44 Like 7 Dislike
app世代唔當係數碼暴龍ok架喎
反而合體睇漫畫會好好多
合體你放得低階級既話
第2期係正野黎

APP我未睇 但聽人講唔錯
睇套50集唔係數碼暴龍片,時間太多嗎
咁我當你睇其他動畫嗰陣 然後你係咪又會話睇套唔係數碼暴龍片,時間太多嗎
睇ed d歌詞就知
問題係宜家啲細路真係寧願睇日配鳩屎下
一係就聲優控 上幾季cv最癲既陣容一定係鬼滅
我覺得全盛tvb有得鬥下
目的係睇數碼暴龍睇App世代係浪費時間
得一集有阿古獸一集有垃圾筒獸
如果你係話消磨時間我會叫去睇冇伏
都講到明係Digimon Universe Appli Monsters
話佢唔係Digimon把鬼咩
老實佢質素其實唔係話差
不過事實證明轉型失敗
動漫soundtrack黎講犬夜叉都算係最top
個故事方向其實冇走錯先可惜呢
按呢條故事其實係好過係咁鞭01屍
或者依家呢套就咁睇好似方向係網絡偵探咁
好過係咁異世界大冒險
今日啲線上煲劇網收曬皮下一集可以喺邊度睇
好既野真係唔好同人講
多數google下都會有,有d人會放埋上Facebook,雖然好快會del。
一語中的

根本當新既野睇都好撚有問題
有班撚樣想眾人皆醉我獨醒咁屌番人眾人皆醉我獨醒都on99
其實唔鐘意就冇咩問題既,呢D野好主觀

不過覺得唔好睇之後又要走黎010101010101010101咁就on9左D咁姐

第一集唔好睇 > 之後都係終極垃圾,01至高無上
配樂唔好 > 睇黎各大巴打係未來人已經睇哂套新作知道成套就係得幾首BGM

好心啦覺得唔好睇冇問題架,只係唔好下下都01010101好唔好
比人屌就嬲嬲豬走去隔離po話人連衛兵,諗下自己煩唔煩先
02係一乘寺賢寫得最好
另外兩個都好煩膠下
同埋睇咁多季 好似得02啲主角會唔想殺死敵人
明明01都無呢啲唔殺生概念
重溫完03
03嗰2套劇場版係咪唔關主線事
太一我好肚餓
03嗰兩套同龍珠劇場版一樣平行世界黎
好難搵個時間點擺入去
第二套你可以放係結局後既
結局都暗示左條門開番
不過2018個廣播劇後續又話無開過
第一套你放係14-20集是但一個位掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞