[四月新番]《數碼暴龍:》 (2)

1001 回覆
44 Like 7 Dislike
同埋其實本身tri唔係劇場版...東映讓左比龍珠,變左劇場版之後大幅修改過黎
唔覺得啲解說好累贅好長氣咩
而家數碼暴龍仲有冇成長期/成熟期/完全體 呢d設定,神聖系好似屈哂機咁,低一個grade就打得贏
除左01
神聖系係襯托敵人有幾強專用
係柒既代名詞
秋山遼喺DIGIMON TAMERS其實可以叫第三男主角
雖然中段先出,但戲份都幾重

想睇原版秋山遼多啲
原版秋山遼淨係喺我們的戰爭遊戲同02阿賢回憶入面出現過幾秒
可能DIGIMON製作組當時冇諗過大家會去留意秋山遼
擁有神聖環嘅完全體鸚鵡獸比成熟期暴龍獸做底左
01-03有,05印象模糊
點只唔詳細,根本佢自己都未消化理解就塞入劇本,抄都抄得差過人,是旦一條友都寫得好過佢。
DIGIMON有個共通點就係每隻DIGIMON的名都有個“獸”字
POKEMON就冇
突然想起,其實睇到最後都唔知tri做咩,D病毒邊個整?七魔王同黑玄來係咩關係?黑手係邊個?全部都無講,無啦啦天女獸黑化,無啦啦俾隻貓合埋左,無啦啦奧米加慈悲,無啦啦02四人彈返出黎,無啦啦咩事都無BBQ完,又開始頭痛了。所以新作無得輸,因為前作太垃圾

新舊我都有放既
DL唔到可以跟呢個方法
太多人download個file係會令到暫時唔可以直接download
Google Drive嘅limitation嚟
不過有方法可以bypass照download
1. right click段片揀 加至星號
2. 去返自己google drive 「已加星號」
3. right click段片揀 建立副本
4. 之後就可以download個副本
其實咁多BOSS,01的小丑皇係較難對付,冇神聖天使獸就真係捱打
第6集到依家都唔想開嚟睇
俾幼年期亞爾加迪獸秒殺
點解隻亞古獸咁撚大隻
巴打 04第八集17分幾之後就冇咗畫會唔會fix返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞