[四月新番]《數碼暴龍:》 (2)

1001 回覆
44 Like 7 Dislike
部暴龍機
除左似陰陽大戰記神操機有咩問題呢
陰陽大戰記好睇d添
唔似細路向WO, 出野設定都叫成熟
終於追完po
我唯一擔心剩係佢咁快出紋章,大和個友情要點樣詮譯,正路我估佢個設定係開頭應該都係coolcool地唔多朋友
講起紋章,阿賢都有善良紋章,唔知會唔會出埋佢
ed有透露
太一完美示範點跳閘
GT得OP同ED2好聽
但棋靈王真係首首都好聽
火影op得唔知乜春48個首難聽
其他首首都正
新暴龍機咁似03
棋靈王、中華一番真係難得op, ed都首首高質既動畫。
好似係溫柔唔係善良

其實隻怪既進化係大門大獸劇場版出過
我記錯咗
叫做勁過超惡魔廢過滅世魔咁上下
片更新完, 線上字幕慢慢更新緊
如果DL唔到係google drive既limitation
可以用下面方法DL
佢本身既字幕好多譯名我未改番港譯
更新線上字幕期間我會順便改埋港譯
整好哂會直接UP個V2檔drive俾大家自己換
太多人download個file係會令到暫時唔可以直接download
Google Drive嘅limitation嚟
不過有方法可以bypass照download
1. right click段片揀 加至星號
2. 去返自己google drive 「已加星號」
3. right click段片揀 建立副本
4. 之後就可以download個副本
其寶TVB既配音合約制對香港配音界係好壞既影響,其一最勁果D係晒佢個台,佢D人又可以配其他台既動畫,佢又唔再開班出唔到新人,TVB買動畫D品味又差,大家都唔細應該知道香港當年D配音勁到同日本有得比,TVB配音組解散反而可能係希望
咁多大波波邊啱小朋友睇
睇魔神英雄傳la
想問下合體同App世代值唔值得睇?
龍珠GT除左ED3,所有歌都高質
Being出品
合體睇下半季App世代唔洗睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞