[四月新番]《數碼暴龍:》 (2)

1001 回覆
44 Like 7 Dislike
呢個真
唔一定下下要新畫風先好既
屌老母 見返隻閪貓真係火都嚟撚埋
仲有條煩閪女,想一巴巴聲撚到佢噴血

破壞曬成套嘢
Meimei
Mei-chan
有你做爸爸真係好
而家呢個年代得啲垃圾卡通
但有爸爸搵啲神級高質卡通返嚟睇
Pin左條link BD架
小光係01中期個病樣真係好正
自從有人分析過話小光對太一既愛已經超越左家人既愛就無法直視佢
打打下 會變形 放波 鐵拳 嘔埋枝炮出黎
以為打緊使徒

PKM 主人老馮唔洗出手打怪
Digimon 主人唔幫拖好似怪怪地, 出手又好似唔夠打
btw 亞古獸 0 CD 火焰彈
唔理01
當新故事睇
個故事劇情唔流暢
有時又唔出聲得bgm 但bgm又好罐頭唔好聽
太一認真樣 亞古獸進化果陣個feel好怪 一啲都唔熱血
係,打緊使徒咁
知道有D巴打會上線上睇
慢慢嘗試左直接加字幕落01第1集
主題曲改番粵語版歌曲
另外譯名數碼獸果D盡量改番數碼暴龍/數碼精靈
有冇巴打幫手睇下有冇問題
不過都幾大工程 所以會不定期更新
最好有巴打唔介意定期幫手CHECK下發現有地方唔記得改/改得唔好既就同我講聲
21集裏設定
nhentai code都冇

好撚正
咪破壞童年啦屌 貼咩h漫
我鍾意舊畫風,所以見到今次畫風都好鍾意
其實先第一集
算係咁啦
叫太一嗰下喊出嚟
?
digimon有h漫果陣你出左世未?
都唔係亂咁簡單,後期已經可以話完全無視左呢樣野
廿年前Digimon Adventure (妖,要特登強調係廿年前果套,東映你真係好撚煩) 都從原始暴龍機既設定上做左好多取捨,但都叫做有d元素留得低,而佢都好成功俾到大家一個回憶

反觀依家呢套,我就覺得故事設定完全單調,基本上就無晒任何digimon既元素,你將亞古獸換做魔法少女、高達、GRIDMAN,故事都一樣架。當然呢個只係第一集好似言之尚早,但以東映過往既好事,我就唔太睇好喇
暫時更新左5集字幕
幫幫忙睇下譯名果D有冇問題
最後改哂無問題既話本身個字幕都會出番V2俾大家DL番黎收藏
可以既話幫幫手
即係話,如果你見到太一同亞古獸就開心
咁其實你只係睇緊一套布袋戲
佢賣玩具你又照埋單
係一套service fans,宣傳玩具既作品
都無咩可以討論落去喇
咁我試下講digimon同高達仲有幪面超人有咩唔同
其實就好簡單,關鍵在於
高達同幪面超人就分得好開
尤其rider可以N代同堂無違和,點玩crossover昭和平成令和都得
digimon係會不斷reuse (而且好無節操),所以就算當獨立作品來睇都係亂
呢個係佢摧毀自己系列既其中一個原因
咪撚講啦中華一番 個畫風垃圾級
bgm op ed冇一隻入耳
仲未計個結局本身都鳩
利申仲追緊極
中華一番舊版好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞