[四月新番]《數碼暴龍:》 (2)

1001 回覆
44 Like 7 Dislike
靠晒你啦
等你好消息
其實我480p都照殺
主要想俾個仔睇 係屋企係咁播俾佢
想要好睇既卡通又用廣東話既
真係愈來愈少

如果你方便 希望你都up埋
可以下戴
多謝巴打
定力爆改左, 等UPLOAD
原來up緊 正
麻煩晒你
期待全套
暫時UP左01 02 X進化 05
01 02 BDrip 雙語(CCTVB廣東話+日語)+中字
05 720P DVDrip 雙語中字
X進化 480P DVDrip 日語中字
其他UPLOAD完會直接放入條LINK度
兩位好人 一生平安
小朋友有福了
講起無進化畫面就諗起xros wars
https://www.nicovideo.jp/watch/sm17603791
頭先搵返呢套補完xros wars尾2嗰集前幾輯主角進化畫面嘅片
多謝巴打
大工程
歌有冇人有興趣 無損嘅
順帶03 04 06 APPMON都係雙語+中字
03 04 垃圾tri BDrip
06 APPMON 720p TVrip
另外新01同絆有關既片我都會放埋入去 有更新就會上傳
前排上網搵返粤語 真係勁難揾 仲要唔係高清所以真心好多謝上面位巴打
Thx 巴打 咁啱想搵粵語版睇
依家網上好多整粵語合成都係支那嗰邊

佢地仲重視粵配文化過香港
作為香港語言文化,香港人反而唔多仲視
原來大和同大輔嘈過交
香港宜家真係越嚟越少動畫有配音cctvb又少買咗動畫之餘仲要前排炒大量配音員宜家唯有靠viutv整返多啲粵配動畫 須然都係cctvb嘅配音親切好多
前排上網搵返粤語 真係勁難揾 仲要唔係高清所以真心好多謝上面位巴打
依家網上好多整粵語合成都係支那嗰邊

佢地仲重視粵配文化過香港
作為香港語言文化,香港人反而唔多仲視
香港宜家真係越嚟越少動畫有配音cctvb又少買咗動畫之餘仲要前排炒大量配音員宜家唯有靠viutv整返多啲粵配動畫 然都係cctvb嘅配音親切好多
tvb配音組好大機會呢兩年內解散
外判嗰班其實好多都唔差,聽聽吓就慣

問題係依家啲長篇動畫好似冇以前咁好睇
就算聽講新幹線戰士好睇都好似冇咩心機追
睇到班男人呆哂
我以為已經解散左
雖然好多年無睇垃圾TVB
但配音真係陪左我個童年好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞