[四月新番]《數碼暴龍:》 (2)

1001 回覆
44 Like 7 Dislike
四隻究極體打緊 班花生友射雪球
咁佢地都唔想既
得兩個垃圾戰魂
An endless tale真係好正
咁多年嚟得閒就忍唔住開嚟loop下
想睇05好耐
襯呢排睇下先
真係會一諗起就開黎聽
BTW 果陣光叔OP ED之外連進化曲都包辦埋
當PKM DP 小智輸俾神獸撚就知啲神獸都唔係得一隻,同埋都會俾人捉就,有乜BUG唔BUG唧
(都唔會有人研究PKM啲BUG)
其實零二劇場版做乜事

零一兩套劇場版都係經典

零二連垃圾都不如
02 邊套先 有大耳獸 定 白帝
我覺得兩套都好正 尤其黃金裝甲
細個入戲院睇好深印象
雖然個故事睇返都好夾硬
朱古力獸無啦啦可以唔見左 無啦啦又出現返
細過睇大耳獸果套,
有種好抑鬱嘅feel好驚
所以一直無重睇過
最接受唔到係我等左天使天女進究極咁耐
結果一進十秒都無被秒
睇左第一集
劇情配樂都唔得喎
明明打半集但係都悶到差d瞓著左,節奏好差下
一出被秒完全毀滅式印像
同埋02明明有二手輔家姐同大和個搞笑設定

之後改撚左大和同空
有冇人覺得03根本唔係子供向動畫
講弱肉強食
講體制內外對執行正義既定義
講契約
特別由墮天殺獅子獸開始
個劇情張力同壓逼感真係痴撚線
03一個樹莉飽撚哂
細個睇樹莉變怪物果度好驚
仲記得光叔仲係度果陣同米倉千尋黎香港做過fans meeting
好慶幸聽到一次live既butterfly同the biggest dreamer
果陣仲同光叔hi5同佢講會一直支持佢
點知過二年就走左
而家睇番03覺得樹莉其實又唔係真係咁煩
所有野變成咁都好合理
04個3個配角慘好多,劇情中大半都係睇戲無個人情節,01打到出完究極體其他配角仲有劇情
最後兩隻皇騎好似都無輸過,係俾六翅獸吸收左而死
巴打你好彩啦,早幾年我又係唔知做咩周圍搵依套野,之後俾我係百度吧入面見到,因為果時個source好似就死,我逐張圖download左keep起

你都快D download一份傳火炬咁傳落去啦

https://drive.google.com/open?id=13rKdeiwarPHyywow4mpwNFK299aYFw61
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞