[Switch/3DS集中討論] 職安真漢子 4月20 (28)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
新手留名

睇左第一頁,想問我開三個user,三個NNID,三個Nintendo Account

係咪要用3個email

當然要啦
我自己都3個帳號3個唔同區
你開3個 gmail 咁都得架
係電話開都唔難

唔該巴打

Btw 之前見有巴打買amiibo卡一set五張
好景同信和都唔覺有
應該係儲多過實用?

仲要寫到懶好笑

都已經唔係當年今日咁簡單
睇內聞完全唔知佢up乜鳩

睇題已經知出事
佢內文寫左咩

蘋果係到做乜鳩... 係咪收左sony錢要做低老任

感覺好似愚人節遲左個幾禮拜咁

點止幾個禮拜 根本去到上年愚人節...

隻驚2008年wii 我係咪穿越咗時空

佢係介紹以前的Fami滿分遊戲
新手留名

睇左第一頁,想問我開三個user,三個NNID,三個Nintendo Account

係咪要用3個email

當然要啦
係電話開都唔難

唔該巴打

好景同信和都唔覺有
應該係儲多過實用?

Amiibo 卡應該係老番 用到nfc
新手留名

係咪要用3個email

當然要啦
係電話開都唔難

唔該巴打

好景同信和都唔覺有
應該係儲多過實用?

?
http://www.nintendo.com.hk/amiibo/index.htm
どうぶつの森amiibo卡
新手留名

係咪要用3個email

當然要啦
係電話開都唔難

唔該巴打

好景同信和都唔覺有
應該係儲多過實用?

?
http://www.nintendo.com.hk/amiibo/index.htm
どうぶつの森amiibo卡

老番
新手留名

係咪要用3個email

當然要啦
係電話開都唔難

其實gmail alias得唔得?
name+任何字@gmail.com=name@gmail.com
大合奏出左前前前世
大合奏出左前前前世

http://9129suppon.com/music/anison/103419
新手留名

係咪要用3個email

當然要啦
係電話開都唔難

其實gmail alias得唔得?
name+任何字@gmail.com=name@gmail.com

你要入返個 email confirm

比想像中好玩
睇trailor好on9

比想像中好玩
睇trailor好on9

好難玩
新手留名

係咪要用3個email

當然要啦
係電話開都唔難

唔該巴打

好景同信和都唔覺有
應該係儲多過實用?

咁都有得笑
啲真老翻狗喺度嗰陣又唔出聲
究竟邊到可以正價買switch pro手掣
想買多對joycon準備玩arms

日森
新手留名

係咪要用3個email

當然要啦
係電話開都唔難

溫馨提示:gmail 有個功能可以同一個user name 後面加suffix. 咁就可以n個gmail 匯合埋一個mail box。一次login 就睇哂。唔駛逐個login in check mail.

日森

比埋運費會唔會過港紙600?

日森

我pro 制+ DQ12 一齊買,連埋運費唔駛$1100

日森

我pro 制+ DQ12 一齊買,連埋運費唔駛$1100

不過而家冇得賣,你而家見到果d係其他鋪頭/user放既制黎,所以會較貴同埋唔送香港。
https://www.amazon.com/SanDisk-microSDXC-Standard-Packaging-SDSQUNC-128G-GN6MA/dp/B010Q57S62/
SANDISK 128GB 8折

會唔會燒機

個人經驗SanDisk最穩陣

張卡抵屌?
https://www.amazon.com/SanDisk-microSDXC-Standard-Packaging-SDSQUNC-128G-GN6MA/dp/B010Q57S62/
SANDISK 128GB 8折

會唔會燒機

個人經驗SanDisk最穩陣

張卡抵屌?

唔會死卡或接觸不良
新手留名

係咪要用3個email

當然要啦
係電話開都唔難

唔該巴打

好景同信和都唔覺有
應該係儲多過實用?

咁都有得笑
啲真老翻狗喺度嗰陣又唔出聲

一set五張係mario sports果set呀老細
仲未有人要, 重覆左

等左成個月 終於到手了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞