[Switch/3DS集中討論] 職安真漢子 4月20 (28)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
好似好耐之前已經confirm過會有switch版
https://www.youtube.com/watch?v=fXlbhVVB7BU
『ドラゴンクエストXI 過ぎ去りし時を求めて PlayStation®4版プロモーション映像』
真心個畫風襯3DS版多啲

咁都有得J

我唔會識襯,我覺得3DS版會係似返過去既DQ畫風,所以睇落會順眼。
當然PS4版個畫面好有突破,亦都會吸引人去玩。

個人覺得PS4版仲係用最舊果種玩法好似有d同畫面唔係好夾

btw~~我相信佢會出switch 版,只係為免3ds 打switch ,所以先唔公佈住。
我任豚上身,好衰d咁諗,如果switch 早出半年,係呢個大賣氣氛下,
分分鐘唔會出ps4 ,改為switch 3d, 3ds 2d

swich版係大絕當然唔會同時出
3DS版畫面差但可以帶出街
PS4版畫面靚但唔帶得出街
正常人都會揀帶得出街又靚畫面的Switch版
但本身Switch一直缺貨而且首發期裝機量係最低果部
一齊出的話d人都未買到部機,
Switch版出現又導致另外兩個賣唔去
最後變成Switch版被主機缺貨拖低銷量
同時拖低埋PS4 3DS版銷量
而且Switch遲出即係3DS PS4版可以出DLC呃錢
Switch版學孖車咁用包含所有DLC的加強版做賣點再呃一次

呢個時間出只會自己打自己 當然明啦....
splatoon快出啦 宜家熱過夏天啦
Switch screen 嘅右邊比左邊凸起
Switch screen 嘅右邊比左邊凸起

中獎
switch搞得掂手提冇frame drop先算啦
大家都買邊隻micro sd? Sandisk好似成日話過熱
大家都買邊隻micro sd? Sandisk好似成日話過熱

我就係用SanDisk先無事,用其他牌子唔係死卡就接觸不良
職安真漢子
仲以為講緊鐵鏟騎士

地盤之猛_
聽日應該公布芒亨上Switch喇掛?
要買3ds版既都買晒啦

有無咁快先 ?

如果一公報 新MH 有 switch 版 d 狗鋪咪炒能到 2046?

遊戲商撚會理你炒唔炒

當年3G定4都好似公佈左少少畫面之後搞左大半年先出
如果真係有心搞Switch版的話而家公佈定少少都得,但肯定唔會今年出

我就係用SanDisk先無事,用其他牌子唔係死卡就接觸不良

見前排幾單都SabDisk過熱 移家都唔知買唔買好
要買3ds版既都買晒啦

有無咁快先 ?

如果一公報 新MH 有 switch 版 d 狗鋪咪炒能到 2046?

遊戲商撚會理你炒唔炒

如果真係有心搞Switch版的話而家公佈定少少都得,但肯定唔會今年出

當年係3G係出來救3DS的王牌
而家芒亨都強弩之末要Switch救了仲敢扮大牌咩
最好聽日公布XX移植,六至七月發售就好
要買3ds版既都買晒啦

有無咁快先 ?

遊戲商撚會理你炒唔炒

咁玩法實俾人炎上
要買3ds版既都買晒啦

有無咁快先 ?

遊戲商撚會理你炒唔炒

芒亨強弩之末,笑左
話要Switch救,又笑左
會唔會太睇唔起芒亨,仲有好似你咁玩法capcom真係即刻收皮,三個月就出HD版,當3DS玩家係狗?

我用samsung evo+
隻地底探險夠膽死冇面連
隻馬賽克巫女幾時出
隻馬賽克巫女幾時出

? Bayo? Steam出左啦4月1號嗰日
好似就下架想down趁早
隻馬賽克巫女幾時出

? Bayo? Steam出左啦4月1號嗰日
好似就下架想down趁早

http://flyhighworks.heteml.jp/games/kamiko/
要買3ds版既都買晒啦

有無咁快先 ?

遊戲商撚會理你炒唔炒

咁玩法實俾人炎上

今集MHXX少人買除左因為玩法再重覆之外應該係等Switch版
官方呢頭講完無咁快出Switch版先至叫多番人買,如果短時間內就出Switch版肯定比人屌死

SEGA Europe‏
Time zones are aligned. So are the stars. Less than 4 hours to go. #Bayonetta
HORI,DUALSHOCK 4互換の「ドラゴンクエストスライムコントローラー」を「ドラゴンクエストXI」と同時発売

SEGA Europe‏
Time zones are aligned. So are the stars. Less than 4 hours to go. #Bayonetta

俾chok巴恨到
要買3ds版既都買晒啦

有無咁快先 ?

遊戲商撚會理你炒唔炒

芒亨強弩之末,笑左
話要Switch救,又笑左
會唔會太睇唔起芒亨,仲有好似你咁玩法capcom真係即刻收皮,三個月就出HD版,當3DS玩家係狗?

佢賣左成個月連上集首周銷量都未追到
連財政年度目標四月前賣200萬都未達到
咁都唔強弩之末?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞