[Switch/3DS集中討論] 職安真漢子 4月20 (28)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

咪又係抄外國網啲料

😾幾銀?
收 zelda
tg yourigname

收 zelda

想俾人撚過交易 post 啦
收 zelda

想俾人撚過交易 post 啦

佢收左好耐啦
薩爾達傳說:荒野之息 37 / 40

台長 - 10分
近年開放世界所欠缺的,不是華麗壯大的景色,而是角色與環境之間的互動,令人置身其中。這次《薩爾達》做到了有用的互動,任天堂又再來一個示範,神作。

Rebird - 9分
老任新機那堆少得可憐的首發陣容中,唯一一隻稱得上大製作的護航作。笑還笑,還要贊一下遊戲整體水準。地圖大而有當,不只是用來充場面的虛無空間。系列一貫的隱藏要素依然大量存在,未有為了迎合新玩家口味妥協而過度簡化遊戲。。沒有 60fps 這點無法體諒也冇得原諒。

史坦 - 9分
常言道 : 「炒飯要用隔夜飯炒呀炒皇」要翻炒都要炒得有技巧, 炒爛就無謂。隔夜飯之所以係皇道,因為會排走多餘無謂的水份,讓炒飯更精細。 今次薩爾達傳說 BOW 把原本成功的要素全部保留,再強化「煮飯仔系統」,野外求生feel大增,但要我買部 Switch 先玩到,屈我機減分。

臣又貝 - 9分
最近幾年都沒試過通頂煲機,多謝《薩爾達》賜我久違的黑眼圈。雖然 Switch 硬件性能有限,但塑造出來的畫面依然可以用「壯麗」兩字來形容。樸素歸真的遊戲 RPG 要素,證明即使沒有繁複的系統,一樣能令玩家全情投入。唯一能數的缺點就是沒有中文界面吧。
有冇人要, $30

台長 - 10分
近年開放世界所欠缺的,不是華麗壯大的景色,而是角色與環境之間的互動,令人置身其中。這次《薩爾達》做到了有用的互動,任天堂又再來一個示範,神作。

Rebird - 9分
老任新機那堆少得可憐的首發陣容中,唯一一隻稱得上大製作的護航作。笑還笑,還要贊一下遊戲整體水準。地圖大而有當,不只是用來充場面的虛無空間。系列一貫的隱藏要素依然大量存在,未有為了迎合新玩家口味妥協而過度簡化遊戲。。沒有 60fps 這點無法體諒也冇得原諒。

史坦 - 9分
常言道 : 「炒飯要用隔夜飯炒呀炒皇」要翻炒都要炒得有技巧, 炒爛就無謂。隔夜飯之所以係皇道,因為會排走多餘無謂的水份,讓炒飯更精細。 今次薩爾達傳說 BOW 把原本成功的要素全部保留,再強化「煮飯仔系統」,野外求生feel大增,但要我買部 Switch 先玩到,屈我機減分。

臣又貝 - 9分
最近幾年都沒試過通頂煲機,多謝《薩爾達》賜我久違的黑眼圈。雖然 Switch 硬件性能有限,但塑造出來的畫面依然可以用「壯麗」兩字來形容。樸素歸真的遊戲 RPG 要素,證明即使沒有繁複的系統,一樣能令玩家全情投入。唯一能數的缺點就是沒有中文界面吧。

所以話香港game書沒落唔係無原因
呢D game評真係不敢恭維

台長 - 10分

Rebird - 9分
老任新機那堆少得可憐的首發陣容中,唯一一隻稱得上大製作的護航作。笑還笑,還要贊一下遊戲整體水準。地圖大而有當,不只是用來充場面的虛無空間。系列一貫的隱藏要素依然大量存在,未有為了迎合新玩家口味妥協而過度簡化遊戲。。沒有 60fps 這點無法體諒也冇得原諒

史坦 - 9分
常言道 : 「炒飯要用隔夜飯炒呀炒皇」要翻炒都要炒得有技巧, 炒爛就無謂。隔夜飯之所以係皇道,因為會排走多餘無謂的水份,讓炒飯更精細。 今次薩爾達傳說 BOW 把原本成功的要素全部保留,再強化「煮飯仔系統」,野外求生feel大增,但要我買部 Switch 先玩到,屈我機減分

臣又貝 - 9分
最近幾年都沒試過通頂煲機,多謝《薩爾達》賜我久違的黑眼圈。雖然 Switch 硬件性能有限,但塑造出來的畫面依然可以用「壯麗」兩字來形容。樸素歸真的遊戲 RPG 要素,證明即使沒有繁複的系統,一樣能令玩家全情投入。唯一能數的缺點就是沒有中文界面吧
玩撒爾達有老任味
扣十分
但要我買部 Switch 先玩到,屈我機減分

應該出落PS4 度俾大家玩
次次喺 credits 最尾見到岩田喺都好 sad
有冇人要, $30

毛毛你有無買三包

無買, 你要唔要

應該免費俾大家download黎玩

應該免費俾大家download黎玩

要我俾四舊幾先玩到,屈我錢減分

佢依啲game 評完全冇水準,求撚其寫
想問下如果係日本eshop買game(例如炸彈人),如果我部機set做英文,咁DL後會唔會自動變英文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞