[Switch/3DS集中討論] 職安真漢子 4月20 (28)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Oceanhorn running on Switch, 60fps (Beta)
https://www.youtube.com/watch?v=DEArk9FdY7E

致敬Zelda嗰隻

iPad玩啦
等埋岩時先聚定5月聚呀

預埋我

甩底

幾時搞 五月中遊日

咪係幾時搞呀
https://www.youtube.com/user/NintendoJPofficial/videos
閃亂條片20萬views
其他得1-2萬

其實隻game玩乜?

爆衫揸波

姐係用joycon模擬揸波感覺?
https://www.youtube.com/user/NintendoJPofficial/videos
閃亂條片20萬views
其他得1-2萬

其實隻game玩乜?

爆衫揸波

姐係用joycon模擬揸波感覺?

揸過真係返唔到轉頭架
VR加HD振動,係咪好過屌港女

好撚老尷
有冇人買左剪紙game? 多唔多關?
玩完demo想買呀 demo得幾關勁撚少

買左,幾多,但係無囡同我玩

買左,幾多,但係無囡同我玩

好快有啦
想問對joycon有冇我熄?
關左主機 對joycon都閃綠燈

唔多關,
而且其實好多重覆, 只係難度唔同

唔多關,

好多人買左,冇伏

唔多關,

好多人買左,冇伏

好好玩無伏

你當佢係紅白機game兩掣操作
攻擊同跑
d怪不斷重生
唔係無腦死禁掣就贏,
不過難度偏低,可能第一關
想問如果eshop 美國/日本 買game 好似炸彈人咁,係咪都會無中文?
做乜鬼個職安真漢子仲易爛過玻璃

原本唔明你講咩,一玩體驗版即刻明
10條命都唔夠死,仲要5條命
隻神巫子無諗過短到咁
睇住達哥玩bio7 達哥都未收台就爆左
隻神巫子無諗過短到咁

你咁講法
即係得十關唔夠
想問炸彈人玩online mode lag 係咪死症黎。我係setting 較左 網絡質素好先連都lag lag 下
隻神巫子無諗過短到咁

你咁講法
即係得十關唔夠

三個女巫屬性關 加多關大佬關

我估佢遇你三個女巫都爆晒先叫爆機
因為我開返同一個save佢有顯示我爆左邊個
同埋主畫面個?????仲未解到

快D 28號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞