[Switch/3DS集中討論] 職安真漢子 4月20 (28)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Direct都換人
森本係咪唔識撻手指冇得撈
吓有村架純做雷頓個女
Arms 2 vs 2 好正

今回は本作のTV CMが公開されたほか、新たに「ウルトラミニターボ」が追加されていると明らかに。ウルトラミニターボはこれまで存在しなかった三段階目のミニターボとなっており、これの登場によってコースのライン取りに変化が生まれるそうです。

三段飄移加速

自從無得再手動chok加速後,加多幾多段都係無咩大作用啦

NDS版個飄移加速根本ON9

咪係,鬥chok做乜
Direct都換人
森本係咪唔識撻手指冇得撈

但感覺小泉個表現好好多,森本硬係覺得佢有啲木口木面唔係好情願既感覺
都幾滿意今次個Switch Direct 喎 ,Arms同Splatoon2都畀想像中早出
都幾滿意今次個Switch Direct 喎 ,Arms同Splatoon2都畀想像中早出

仲唔出等幾時
無game喇

仲唔出等幾時
無game喇

今次ARMS個介紹就似樣少少
之前太單調
神巫女d boss唔好再易d
想問邊到有得睇返介紹?
Miss左
想問邊到有得睇返介紹?
Miss左

https://www.youtube.com/watch?v=9ft7QVKVOrE
真。瞓咗冇睇
joy con本身都有廿粒鐘電?仲要大電池?
想問邊到有得睇返介紹?
Miss左

日文
https://www.youtube.com/watch?v=9ft7QVKVOrE
英文
https://www.youtube.com/watch?v=EDedvre19es

內容有唔同
Fate extella有中文
Puyo 英文demo 已於歐美eShop推出

尋晚仲研究緊點睇 Tetris d 日文... 今日就有英文

仲唔出等幾時
無game喇

今次ARMS個介紹就似樣少少
之前太單調

之前未公佈日期我以為趕唔切,預會delay

尋晚仲研究緊點睇 Tetris d 日文... 今日就有英文

其實點解方塊同啫喱要轉黎轉去
真。瞓咗冇睇

呢個我都覺得多餘,又重d
不過唔知會唔會令handheld mode好揸手d? 依家handheld有時會嫌太薄,手感怪怪哋
ARMS DLC流出

真。瞓咗冇睇

不過唔知會唔會令handheld mode好揸手d? 依家handheld有時會嫌太薄,手感怪怪哋

Tabletop同tv mode先用到吧

其實點解方塊同啫喱要轉黎轉去

因為你玩緊Swap Mode
我想問DQX 有冇鎖海外IP呀?
得MONOPOLY有興趣

有冇J圖睇下咩料
黃色joycon好靚呀
真。瞓咗冇睇

Tabletop同tv mode先用到吧

係喎!
Tabletop 同tv mode 左右手揸joy con 我又覺得好舒服,硬係handheld mode重未慣,可能係因為我對手較細
PAYDAY2
一隻由20GB update到40GB既game
steam版已經XXV-100 lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞